Резюме від 29 листопада 2021

Марія

Перекладач, репетитор англійської та словацької мов

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
24 роки
Місто проживання:
Бережани (Тернопільська обл.)
Готовий працювати:
Дистанційно, Київ, Тернопіль

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Освіта

Univerzita Konštantína Filozofa v Nitre

Pedagogická fakulta, anglický jazyk a kultúra, Nitra, Slovakia
Вища, з 2019 по 2022 (2 роки 9 місяців)

Майбутній перекладач, вчитель і репетитор англійської мови

Знання мов

  • Англійська — просунутий
  • Російська — вільно
  • Словацька — просунутий
  • Польська — середній

Додаткова інформація

Я чесна та надійна людина. Я дуже люблю дітей, завжди іду з ними на контакт. Так, як я була студенткоюпедагогічного коледжу, то маю всі поняття педагогічного виховання. Рівень англійської мови- С1. Неодноразово демонструвала знання англійської на різних конференціях, чи на зустрічах з іноземними гостями.
Неодноразово сама відвідувала табори в якості відпочиваючого, і знаю велику кількість вожацьких хитростей, як зацікавити дітей, як підтримувати дисципліну у колективі, так як одного разу мене вибирали помічником вожатого. Я комунікабельна, можу знайти спільну мову з людьми різного віку, є організаторські здібності. Також я чуттєва, добра та співчутлива, завжди допомагаю тим, хто у біді. Я є творчою та креативною, швидко схоплюю нове, та можу ділитись цим з оточуючими. Також я відповідальна, терпляча, без шкідливих звичок.Зможу заохотити дітей займатись спортом, оскільки сама люблю спорт, та займаюсь волейболом, футболом та пішими походами на великі дистанції. Є велике бажання працювати на результат.
Дітей у наш час не просто зацікавити чимось, адже вони уже в усьому обінані завдяки інтернету. Але, так як я виросла в багатодітній сім'ї, у якій я є найстаршою, то я ще з дитинства вчилась бути з дітьми, ще меншеми за мене. Дітям зі мною завжди цікаво. Я знаю багато хитрощів, як зацікавити, чи перехитрити дітей. Обізнана у різних видах роботи з дітьми, знаю велику кількість цікавих ігор для дітей. Я трудолюбива, та можу тривалий час працювати без відпочинку.
Хочу здобути досвіт роботи з дітьми для подальшої педагогічної кар'єри.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: