Резюме від 5 вересня 2022 PRO

Сергій

Продакт-менеджер, 25 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
54 роки
Місто проживання:
Дніпро
Готовий працювати:
Дистанційно, Дніпро

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та Facebook.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Менеджер з управління ефективністю

з 11.2019 по нині (4 роки 6 місяців)
Індивідуальне підприємництво / приватна практика / фріланс, Дніпро (виробництво та продаж)

Ефективне успішне виконання за власними методиками аналізу Складних систем, BigData, e-commerce, SWOT аналізів, а також аналізу конкурентного середовища.
А також: визначення стратегії розвитку промо активностей у розрізі клієнтів та каналів; визначення глибини знижок по SKU, клієнтам, каналам згідно власної методики справедливих угод; побудова промо аргументації; визначення граничних витрат залежно від активності; контроль ефективності проведення промо активностей згідно власної методики маркетингових розслідувань; PESTLE-аналіз.

Менеджер проектів

з 09.2019 по нині (4 роки 8 місяців)
Індивідуальне підприємництво / приватна практика / фріланс, Дніпро (виробництво та продаж)

Я маю намір створити Вам прибуток 1 мільйон доларів і одержати за це 50 тисяч доларів. Якщо Ви до цього не готові, або Вам це не потрібно, далі не читайте, не марнуйте час.
Я наразі шукаю скоріше діяльність та комісію, аніж роботу чи службу. Я шукаю скоріше інвестора, ніж роботодавця. Бо мені є що запропонувати саме інвестору.
Запрошуючи мене до співробітництва, майте на увазі, що я підтвердив свій професіоналізм сертифікатом з бізнес-англійської:
https://courses.prometheus.org.ua:18090/downloads/cc187a3be73f4793b71127aeff7ffd57/Certificate.pdf
з сучасного керування проектами (курс Scrum та CCPM професора Київської школи економіки Сергія Гвоздьова): https://courses.prometheus.org.ua:18090/downloads/ebd1cfc79bdb43469fc2bbbbc1b71c19/Certificate.pdf
з управління стартапами (на базі відповідного курсу Стенфордського університету): https://courses.prometheus.org.ua:18090/downloads/1e356b959645432d9b9e531a055510ae/Certificate.pdf
з соціального підприємництва (курс Артема Корнецького, доцента Університету митної справи та фінансів): https://courses.prometheus.org.ua:18090/downloads/5f27cdcb99b84a48aaf4c335a7324554/Certificate.pdf
з лобіювання (курс міжнародної консалтингової компанії PBN Hill+Knowlton Strategies): https://courses.prometheus.org.ua:18090/downloads/0a66595c5e91406fb75da139a9784aa9/Certificate.pdf
з розробки та продажу пропозиції цінності (курс ТОС Києво-Могилянської бізнес-школи): https://courses.prometheus.org.ua:18090/downloads/17f79d85b0bb4f548fb3eee8ecb88133/Certificate.pdf
Опанував міжнародні стандарти: ISO 21500 (Керівництво з проектного менеджменту), ISO 9001 (Вимоги до Системи менеджменту якістю), ISO 31000 (Керівництво з управління ризиками) і планую сертифікацію по цих міжнародних стандартах у форматі PMI. Застосувавши класичний проектний менеджмент я можу досягти прибутковості кожного підрозділу, кожної ланки Вашого бізнесу.
Отже, я цілком опанував як класичний так і альтернативний підходи до керівництва проектами. Тому Ваші проекти під моїм керівництвом приречені на успіх.
Я есенціаліст? Так, я есенціаліст.
І, крім усього іншого, я неперевершений професіонал з перейменувань. Мені нема рівних у цьому. Я перейменовую задля величезного профіту.

Продакт-менеджер

з 08.2017 по нині (6 років 9 місяців)
Індивідуальне підприємництво / приватна практика / фріланс, Дніпро (Менеджмент продукту (Product manager))

Готовий до контрактного та проектного партнерства.
Створюю успішні продукти використовуючи кореляційний, кластерний, SWOT, Space, Shell, BCG аналізи, досліджую конкурентне середовище, розробляю експертні системи в ході створення нових успішних продуктів. Я перетворюю вузькі місця і проблеми в конкурентні переваги.
Я створюю успішні продукти. Я роблю гроші. Я створюю інструменти для посилення інтелекту. Я створюю їжу для розуму.
Я той, хто вже 15 років робить чарівні кнопки "бабло". Досяг відмінних результатів і повного успіху в створенні таких кнопок. Готовий зробити таку кнопку для Вас. Але, прошу зауважити, щоб отримати бабло за допомогою цієї кнопки, Вам треба її, як мінімум, замовити, а потім Вам же потрібно на неї натиснути. Якщо Ви мені її не замовите, то я не стану її робити і не зроблю. А якщо Ви, отримавши її, не натиснете, то не отримаєте результат у вигляді бабла. Все просто.
Багатозадачність і зміна діяльності надійно захищають мене від емоційного вигоряння.
Я візіонер? Так, я візіонер.

Product Owner

з 07.2017 по нині (6 років 10 місяців)
ФОП Мондрусов, Дніпро (Консалтинг, бухгалтерія, аудит)

Я добре розумію, що Product Owner це по-нашому представник замовника і тому не служу дом господарям та працюю так, щоб чистий прибуток від моєї діяльності перевищувала мою зарплату як мінімум в 10 разів.
У мене репутація фахівця по складних продуктах, креативного трабл-шутера з нестандартним мисленням. Насправді, я просто застосовую стандартні підходи там, де інші не застосовують нічого.
У мене великий досвід проектного менеджменту, це також часто сприймають як прояв нестандартного мислення і навіть як професійну деформацію. Але я просто добре знаю основи.
Я грамотно керую продуктовим портфелем, як асортиментом, так і маржинальністю. Вмію вчасно оцінити і зрозуміти реальні перспективи продукту і згорнути проект, якщо він об'єктивно не має відмінних перспектив. Адже краще списати незначні втрати, ніж продовжувати вкладати гроші в безперспективний продукт на тій лише підставі, що в нього вже вкладено суми з кількома нулями.

Керівник відділу продажу

з 05.2005 по 04.2012 (6 років 11 місяців)
Дніпропетровський хлібозавод №8, Дніпро (виробництво хліба)

Мої головні досягнення на хлібозаводі № 8 - це створення системи управління замовленнями, проект «Гарячий хліб», створення маркетингової політики великого хлібопекарського підприємства на основі матриці цінового сегментування продукції, створення комерційних стандартів якості хліба. Вони відображають мою залученість, вмотивованість, гнучкість, наполегливість, цілеспрямованість, лідерські якості та волю, а також глибоке розуміння суті та змісту хлібного бізнесу: ключовим фактором успіху великого хлібопекарського підприємства є досягнення повного завантаження виробничих потужностей, так як тільки при повному завантаженні виробничих потужностей досягається оптимальна структура собівартості і висока рентабельність.

Бізнес-аналітик

з 08.2001 по нині (22 роки 9 місяців)
Індивідуальне підприємництво / приватна практика / фріланс, Дніпро (продаж в інтернеті), Дніпро (Консалтинг, бухгалтерія, аудит)

Я досвідчений бізнес-аналітик.
Я неперевершений бізнес-аналітик.
Дозвольте мені, користуючись нагодою, розповісти що таке аналітика, тому що це мій обов'язок, моя місія - розповісти що таке аналітика.
Аналітика це те, що приносить гроші: десятки, сотні і мільйони доларів. Звірка з кіосками, звірка з постачальниками - це не аналітика. Розрахунок зарплати, податків, кошторисів, калькуляції - це не аналітика.
А ось якщо на підставі аналітичного розрахунку замінили товар в асортименті та заробили в результаті цієї заміни $ 10000 - це аналітика. Прийняли рішення на основі аналітичного розрахунку про введення в асортимент нової групи товарів і заробили в результаті $ 50000 - це аналітика. Проаналізували рецептури, замінили кілька інгредієнтів і змінили кілька постачальників і заробили в результаті $ 30000 - це аналітика. Перенесли кілька кіосків з одного місця на інше не через те, що його вказали перенести місцеві влади, а в результаті аналітичного розрахунку і в результаті заробили $ 20000 - це аналітика. Проаналізували надійшло комерційну пропозицію, прийняли рішення і заробили $ 100000 - це аналітика. Проаналізували новий фінансовий інструмент, прийняли рішення і заробили $ 200000 - це аналітика. Проаналізували інвестиційний план стартапу, прийняли рішення і заробили $ 1000000 - це аналітика.
Аналітика - це те, що дає Вам ініціативу, дає можливість перехопити ініціативу, взяти ініціативу в свої руки. Аналітика - це машина часу: в результаті аналітики Вам стає абсолютно ясні перспективи, ясно бачите майбутнє на кілька місяців, а то й років в аналізованому питанні.
Я математик? Так, я математик.

Освіта

Дніпропетровський національний університет

Радіофізичний, Днепр
Вища, з 1989 по 1994 (4 роки 9 місяців)

Знання і навички

Google Analytics SEO Контекстна реклама Створення сайтів MS Excel Ведення переговорів MS Access Управління командою SEO-копірайтинг Інтернет-реклама Договірна робота Управління інтернет-проектами Розвиток продажів ABC-аналіз Яндекс.Метрика Управління проєктами Просування продукту на ринок Запуск нових продуктів Розробка нового продукту Захист інтелектуальної власності Бізнес-консультування Бізнес-аналіз Big Data Формування управлінської звітності Управлінське консультування Управлінський облік Розробка методології управлінської звітності Розробка методології управлінського обліку Автоматизація управлінської звітності Внутрішній аудит Внутрішній фінансовий аудит Фінансове моделювання Моделювання процесів Бізнес-моделювання 1С: Бухгалтерія і склад Керівництво командою розробників Командоутворення Антикризове управління

Знання мов

Англійська — вище середнього

Додаткова інформація

Наведу приклади тих моїх успішно реалізованих проектів по складним продуктам, про які маю право розповісти, не порушуючи комерційної таємниці. Отже, про участь у створенні багатьох успішних продуктах не розповідаю, зберігаючи комерційну таємницю.
2000-2001 Впровадження послуг з вирішення питань податкової заборгованості: проведення взаємозаліків по податковій заборгованості, оформлення податкових векселів та податкових кредитів, підготовка рішення по реструктуризації податкової заборгованості.
2001-2003 Програмне забезпечення управлінського обліку і управління замовленнями на великих хлібопекарських підприємствах: програми для прийому і обробки замовлень, обліку в хлібопекарському виробництві, складі сировини, готової продукції і в експедиції, для аналітики збуту, кадрового та табельного обліку, розрахунку зарплати
2004-2005 Програмне забезпечення на підприємствах малого та середнього бізнесу: програми для інформаційної інтеграції в дистрибуції, складського обліку, оформлення накладних, контролю в ціноутворенні і калькуляції собівартості, CRM, управлінського обліку, контролю дебіторської і кредиторської заборгованості.
2006 - Тренінг pickup.ru в Дніпропетровську.
2007-2011 Овальний хліб. Соціальний хліб. Гарячий хліб. Пшеничний і житньо-пшеничний панірувальний сухар.
2012 Катеринославська цегла ручного формування.
2013 Зізіфус. Толокно. Ячмінна кава.
2014 Ідеальна російська горілка. Ідеальний російський коньяк.
2015-2017 Шведські стінки як подарунок, як стильний елемент інтер'єру, як гаджет, українська шведська стінка.
2017-2018 Домашній спортзал.
2018 Льодяники на паличці.
2019 Одноразові алкотестери. Агротуристичний комплекс. Русанівське прошютто.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: