Резюме від 18 квітня 2024 PRO

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/4731625

Оператор call-центра

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Місто проживання:
Миколаїв
Готовий працювати:
Дистанційно, Київ

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Медичний представник

з 05.2018 по 11.2019 (1 рік 6 місяців)
mega, Миколаїв (Медицина, охорона здоров'я, аптеки)

Паралельно з навчанням в університеті, працювала у продажах. Спочатку не офіційно, у магазині парфумів, як продавець. Після закінчення університету влаштувалась на роботу в фармацевтичну компанію «Мега», медичним представником. Пропрацювала більше року і пішла в декретну відпустку. Повернутись не можу, бо знаходжусь не в Україні. Робота мені була цікава та приносила задоволення. мала щоденні контакти з людьми, виконання планів і продажів препаратів даної компанії. І регіональний менеджер і вище керівництво були мною задоволені. Маю високий рівень зацікавленості і ентузіазму до роботи. Я комунікабельна, тому з легкістю зможу вести діалог з різними людьми. Впевнений користувач ПК, якщо щось не вмію- легко навчаюсь.

Освіта

ЧНУ имени Пётра Могилы

Социология, социальная работа, Николаев (Николаевская обл.)
Вища, з 2014 по 2018 (4 роки)

Пряма спеціальність випускників даної спеціальності - це робота у всіх державних закладах ( Адміністрація прийому громадян, паспортний стіл, соціальний захист сімʼї , дітей та молоді, пенсійний фонд, ведення благодійних організацій. Та багато інших робочих місць, в роботі яких треба комуні кувати постійно з людьми. Тому спеціальність дала мені необхідну базу, для легкого навчання, комунікації з людьми, навичками ведення діалогу, уникнення конфліктів та стресостійкості.

Знання і навички

Висока працездатність Комунікабельність Здатність до навчання Дисциплінованість Креативність Уважність

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Польська — середній
  • Англійська — початковий

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: