Резюме від 7 листопада 2023 PRO

Олексій

Електромеханік, електротехнік, електроенергетик

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
27 років
Місто:
Харків

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Слюсар-ремонтник (цех по виготовленню рукавів високого тиску)

з 04.2019 по нині (5 років 2 місяці)
Motorimpex, Харків (Сільське господарство, агробізнес)

Виготовлення та ремонт РВТ, згинання гідравлічної труби по кресленням та зразкам, монтаж гідросистем, слюсарні роботи, видача, приймання та контроль товару на складі.

Продавець-консультант

з 11.2016 по 02.2019 (2 роки 3 місяці)
ФОП, Харків (Роздрібна торгівля)

Продаж непродовольчих товарів, ведення обліку та звітності товарів.

Освіта

НТУ "ХПІ"

Електромашинобудівний, електроенергетика, електротехніка та електромеханіка, Харків
Вища, з 2014 по 2019 (5 років)

Основні спеціальні навчальні дисципліни: Обчислювальна техніка та програмування (теоретичні основи, програмування на мовах С, Pascal, Lisp, операційні системи, бази даних, електронні таблиці); Теорія автоматичного керування; Теорія електропривода; Електроніка та мікросхемотехніка; Моделювання електромеханічних систем; Інтелектуальні методи керування; Мікропроцесорний електропривод; Енергозбереження засобами регульованого електроприводу; Програмне керування механізмами; Мехатроніка; Системи автоматизованого проектування; Комп’ютеризовані системи електромобілів.
Коротка характеристика спеціальності: Випускники кафедри отримують можливість працювати в області розробки, дослідження, виробництва, монтажу, налагодження та експлуатації автоматизованих систем електроприводів машин і механізмів, мехатронних та робототехнічних пристроїв в усіх галузях промисловості, житлово-комунальному господарстві, будівництві, електро- і автотранспорті, виробництві електромобілів.
Студенти вивчають курси по електрообладнанню та електроприводам електромобілів, системам діагностики, захисту, управління рухом, автоматичної навігації, автономним джерелам електроживлення і суперконденсаторам, а також беруть участь у проектуванні, конструюванні та виготовленні електроприводів автомобілів, які замінюють двигуни внутрішнього згоряння. Випускники кафедри призначаються для роботи на фірмах, підприємствах та СТО по переобладнанню автомобілів в електромобілі, програмуванню бортових комп’ютерів, діагностиці мехатронних систем електромобілів, їх ремонту та експлуатації.

ПТУ №60

Слюсар з ремонту сільськогосподарських машин та устаткування. Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва. Водій автотранспортних засобів (категорії "B" і "C")., Кегичівка
Середня спеціальна, з 2011 по 2014 (3 роки)

Знання і навички

1С:Торгівля і склад Користувач ПК MS Excel MS Word MS Office AutoCAD MS PowerPoint Windows КОМПАС MATLAB КОМПАС-3D Maple

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: