Резюме від 24 квітня 2018

Маркіян

Водій, логіст, торговий представник, 10 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
33 роки
Місто:
Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Контактна інформація:
Адреса: м.Львів , вул. Сушка 14
Тел. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
e-mail:[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Дата народження: 06.08.1990р.
Сімейний стан: одружений
Мета:резюме подається на здобуття посади логіст, побажання щодо заробітньої плати –9000 грн. і більше
Освіта:
2008р.-2014р. – Національний університет «Львівська політехніка», Інститут інженерної механіки та транспорту, спеціальність – «Транспортні технології», за освітньо – кваліфікаційним рівнем спеціаліст.

Досвід роботи:
2012р.-2013р. – продавець-консультант, магазин побутової хімії.
Обов’язки: прийом і розпакування товару, перевірка маркування, підготовка робочого місця до роботи, розміщення товару, оформлення вітрин (товарна лінійка), перевірка наявності торгівельних і робочих документів, цінників і правильність їх заповнення, підтримка чистоти і порядку на торгівельній площі, обслуговування покупців, упаковка і видача сплаченого товару, проведення перепису і облік залишків товару відповідно до вимог керівництва
2013р. –менеджер по залученню нових клієнтів та реклами в компанії доставки питної води.
Обов’язки : Робота з телефонними дзвінками, прийом замовлення та пошук нових клієнтів, прийом скарг, що надходять, а також їх обробка, подальше перенаправлення інформації в потрібні відділи, надання технічної та інформаційної підтримки клієнтам, підтримання рекламних акцій, інтерв'ювання цільової аудиторії, облік вхідних і вихідних дзвінків, заповнення базової інформації по дзвінках, розміщення реклами різними методами та у різних джерелах.
2014р.-2016р. – старший водій-експедитор в компанії доставки питної води.
Обов’язки : розвозка води по точках продажу; формування маршруту на день розвозки по районах міста для всіх працівників; контроль за залишками продукції на складі;прийом та замовлення товару(води); загрузка-розгрузка автомобілів; залучення нових клієнтів.
2016р.-2018р. – супервайзер-торговий представник компанії «Вим-трейд»(ТМ «Яготинське», «Пікнік», «Наш молочник», « Славія» )
Обов’язки : Робота з підлеглими, робота в команді на результат. Продаж продукції на визначеній території Львівської області, збільшення активної клієнтської бази, ведення переговорів, марчендайзинг, збір дебіторської заборгованості з травня 2016 до сьогодні.

Володіння мовами:
Українська-рідна, російська-вільно, англійська -базовий рівень.

Володіння комп’ютерними програми:
На рівні досвідченого користувача ПК:
MS Office (MSWord, MSExcel, MSAccess, ,MS PowerPoint). Інтернет (Opera, Mozilla Firefox, Google Chrome,Internet Explorer).

Інші навики:
Права водія категорії «B», наявність авто. KIA Ceed



Особисті якості/інтереси:
Хороші навики водіння. Добра фізична підготовка. Знання автомобіля. Хороше знання міста та області. Комунікабельність, пунктуальність, відповідальність, порядність, акуратність, гнучкість, креативність. Перевага колективної та командної роботи, ефективний і раціональний розподіл повноважень, чітка послідовність власним обов'язкам, здібність до навчання та адаптації до нових умов, здатність працювати у високому темпі, старанність. Завжди на зв'язку. Віддаю перевагу активному відпочинку на природі, кіно. Цікавлюсь автомобілями.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: