Резюме від 2 квітня 2024 PRO

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/4803947

Керівник відділу, менеджер з якості, 25 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Місто:
Тернопіль

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Начальник ВТК (остання посада)

з 12.1987 по 06.2023 (35 років 6 місяців)
ТДНТП "Промінь", Тернопіль (Машинобудування)

Організація роботи та керування відділом технічного контролю, випробування продукції.
Інші роботи: тестування продукції, метрологічне забезпечення підприємства, участь в розробці документації і впровадженні системи управління якістю підприємства згідно ISO 9001, обслуговування, ремонт електронних систем керування технологічним обладнанням.
За час трудової діяльності працював на посадах: техніка, інженера-електроніка, інженера-технолога, начальника контрольно-випробувальної станції, начальника бюро випробувань, головного метролога, в.о. головного енергетика, інженера з випробувань, заст. начальника випробувальної лабораторії, начальника ВТК.
Місця роботи: СПКБ Львівської політехніки, Теребовлянський РІОЦ, Тернопільський комбайновий завод, Тернопільський державний завод САТУРН, ДП Тернопільстандартметрологія, Тернопільське державне НТП ПРОМІНЬ

Освіта

НУ "Львівська політехніка"

Радіотехнічний, автоматичний електрозв'язок; військова кафедра, Львів
Вища, з 1978 по 1983 (5 років)

До навчання в інституті отримав професію монтажника радіоапаратури 3-го розряду та працював на Львівському заводі телеграфної апаратури. Під час навчання працював в інститутському СПКБ.
Отримав навики роботи на вимірювальній апаратурі та досвід з ремонту і технічного обслуговування складної електронної техніки.

Додаткова освіта та сертифікати

Останні курси в ІПК ОДАТРЯ

2017, 3 дні (були й інші в інших закладах, тривалістю до 3 міс.)

Знання і навички

Стресостійкість Зосередженість Уважність

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Польська — середній
  • Німецька — початковий

Додаткова інформація

На початку трудової діяльності займався ремонтом і обслуговуванням електронно-обчислювальної техніки галузі статистики, систем керування верстатів з ЧПК. Потім мав справу з роботою на вимірювальній апаратурі, випробувальних кліматичних камерах, ударних та вібраційних стендах, різною автоматикою.
Також контролював правильність експлуатації обладнання, брав участь у розробці і впровадженні системи управління якістю підприємства згідно стандартів серії ISO 9000, займався метрологічним забезпеченням виробництва, технічним контролем і тестуванням продукції машинобудівної галузі та продукції спеціального призначення. Вів необхідну документацію. Офіцер запасу.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: