Резюме від 5 липня 2007

Світлана

Офіс-менеджер, секретар

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
42 роки
Місто:
Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Знання і навички

MS Excel MS Word Користувач ПК Користувач Internet MS PowerPoint MS Outlook

Додаткова інформація


CURRICULUM VITAE кандидата
Ім’я кандидата: Демещенко Світлана Василівна
Дата народження: 12 червня 1981 року
Адреса: м. Львів, вул. Володимира Великого, 125, кв.66
Телефон: (8 032) 245 76 86, [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Освіта


Червень, 2005 – Магістерська програм «Соціальна робота» при Національному університеті «Києво-Могилянська Академія» (НаУКМА). Спеціальність: соціальна робота. Спеціалізація: психологічне консультування. Ступінь магістра. Диплом магістра соціальної роботи.

Червень, 2003 –факультет гуманітарних наук при НаУКМА. Спеціальність: українська філології. Ступінь бакалавра. Диплом бакалавра української філології.




Досвід роботи
Серпень, 2005 – травень, 2006Координатор проекту “Розвиток мережі інноваційних служб для запобігання торгівлею людьми та допомоги потерпілим жінкам”. Координатор національної мережі консультативних центрів. Місце роботи: Київ, Львів (МБФ «Карітас України»).

Вересень, 2006 – травень, 2007
Координатор проекту «Розвиток інноваційних соціальних технологій та зв’язків з місцевими громадами». Місце роботи: Київ, БО «Соціальна служба «Віфанія».



Досвід у галузі тренінгів
Травень-червень, вересень 2004Участь у тренінгах «Навички роботи з сім’ями», з ініціативи БО «Приятелі дітей» (Україна-Італія).
Лютий, 2006Участь у тренінгу «Підготовка волонтерів для роботи з жінками, які потерпіли від торгівлі людьми», який було проведено Західноукраїнським жіночим центром та громадською організацією «Відродження нації», за підтримки представництва МОМ в Україні.



Досвід у розробці та проведенні тренінгів
•Тренер з питань домашнього насильства для працівників державних соціальних служб у проекті «Попередження домашнього насильства» за участю БО «соціальна служба «Віфанія» та канадської благодійної організації «Конвалія»: вересень 2004 – червень 2005.
•Розробка тренінгів «Попередження торгівлі людьми» для студентів вищих навчальних закладів: серпень, 2005 – квітень, 2006.
•Організація навчальних тренінгів для підвищення кваліфікації регіональних представників: листопад, 2005
•Тренер модульного курсу «Основи консультування та групової роботи» у проекті «Навчання інноваційних соціальних технологій», за підтримки Українського Фонду Соціальних Інвестицій: вересень, 2006 – травень, 2007.
•Проведення тренінгу з написання проектів та основ фандрейзингу для представників громадських організацій: травень, 2007



Тренерські навички

oУміння працювати з групою, викладати матеріал креативно і гнучко, відповідно до особливостей групи.
oУміння знаходити креатині рішення у кризових моментах роботи групи.
oУміння взаємодіяти з «проблемними учасниками» групи.
oПовага до кожного учасника і здатність помітити в ньому щось цікаве, незалежно від його соціального статусу, професії, особистісних якостей.
oЗдатність створити комфортний психологічний клімат в групі.
oМікро-навички: активне слухання, невербальне спілкування, пояснення, узагальнення, інтерпретація, постановка закритих та відкритих питань, постановка цілей, оцінка, зворотній зв’язок, моделювання бажаної поведінки, використання пауз.




Мови

•Українська - вільно
•Російська - вільно
•Англійська - вільно



Навички користування ПК:
Microsoft Word, Microsoft Excel, Power Point, Internet, Outlook


Особистісні риси

Креативність, комунікабельність, аналітичність, мобільність, гнучкість, уміння спілкуватися з різними людьми і вести переговори.


Примітка до резюме кандидата: можливість розпочати роботу з вересня 2007 року.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: