Резюме від 2 квітня 2024

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/4835102

Головний механік, технічний директор, 40 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Місто:
Львів

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Освіта

ЛНУ ім Івана Франка

Економічний, менеджер економіст, спеціаліст з менеджменту організацій, Львів
Вища, з 2001 по 2005 (3 роки 9 місяців)

Знання і навички

Адміністрування

Знання мов

  • Польська — середній
  • Англійська — початковий

Додаткова інформація

РЕЗЮМЕ

Львів
Україна
тел. моб. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
E-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)


З 1996р. навчався у Львівському державному технікумі легкої промисловості, який закінчив в 2001р. і здобув кваліфікацію техніка-механіка.

В 2001р. поступив на факультет обліку і підприємництва Львівського національного університету ім. Івана Франка, після закінчення якого в 2005р. мені присвоєно кваліфікацію – спеціаліст з менеджменту організацій, менеджер-економіст.

З 2001р. по 2006р. працював в ВАТ “Маяк” техніком-механіком - обслуговування обладнання для пошиття середніх і важких матеріалів.
Машини: PFAFF, BROTHER, SIRUBA, JUKI, TEXTIMA , кишенькові автомати та ін.

З травня 2006р. по грудень 2009р. працював в ДП "Львівтекс" датської компанії "Green Cotton" старшим механіком - обслуговування обладнання для пошиття легких та трикотажних матеріалів.
Машини: вишивальні машини TAJIMA, обладнання для розкрою матеріалів, автоматичний розкрійний комплекс LECTRA VECTOR 7000, дублювальні преса та ін.

З січня 2010р. працюю в ТОВ "Хйорт Кнудсен Україна" (виробництво м'яких меблів) головним механіком, обов’язки: організація ремонту й обслуговування виробничого обладнання, постачання та облік запчастин та розхідних матеріалів для виробництва, паливно мастильних матеріалів, електротоварів, товарів та підрядників для виконання будівельних і монтажних робіт, пошук підрядників та постачальників на всіх етапах виробництва, організація доставки товару на всі підрозділи підприємства.

Організація ремонту і обслуговування розкрійного обладнання Gerber Cutter 3500, Gerber Cutter GTXL, гідравлічних машин для гнуття труб Brevettete A25-3, пресів та ін.

Технічне обслуговування, ремонт і введення в експлуатацію допоміжного та іншого виробничого обладнання, , інвентаризація основних фондів, технічна підготовка виробництва та ін.

Управління відкриттям з ”0” швейних та металообробних підрозділів в Великих Мостах, Бродах, Почаєві, Рівному.

Контроль та управління підрядними організаціями та механіками на всіх підрозділах. Організація і ведення газового господарства.

Знання ПК: встановлення / адміністрування ОС Windows 9x/2k/Xp/7/8/10, Linux, інсталяція ПЗ., часткове знання 1С .

Знання програмного забезпечення: MS Office (Word, Excel), Corel (Corel Draw, Corel Photo Paint), Photoshop, Acrobat Reader, Adobe Acrobat, Opera , Chrome та ін.

Знання іноземних мов: англійська - читаю спец. літературу і добре розумію прочитане, письмо - потребує перевірки; польська - добре розумію прочитане , вільне розмовне мовлення.

Додатково: добре спрацьовуюсь з людьми, маю досвід роботи з продажів та постачання матеріалів, права водія категорії B, B1, C, C1,CE.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: