Резюме від 6 липня 2007

Інна

Перекладач (англ.), корректор

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
39 років
Місто проживання:
Звягель
Готовий працювати:
Київ, Рівне

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Знання і навички

MS Word Пользователь Internet MS PowerPoint

Додаткова інформація

Освіта: повна вища освіта; закінчила у 2007 році Приватний вищий навчальний заклад „Міжнародний економіко-гуманітарний університет імені академіка С. Дем’янчука”; отримала диплом спеціаліста з відзнакою та здобула кваліфікацію вчитель української мови, літератури та англійської мови.
Мета: отримати перспективну і престижну роботу з можливістю подальшого кар’єрного росту, щоб реалізувати свої амбіції; застосувати набуті під час навчання в університеті знання, уміння і навички.
Досвід роботи: вільно володію англійською мовою; успішно проходила практики в спеціалізованих школах з поглибленим вивченням англійської мови; маю досвід спілкування з іноземцями; активний учасник університетських конференцій.
Додаткова інформація: користувач Word, Internet; вільно володію російською мовою. Пунктуальна, комунікабельна, творча, ввічлива, без шкідливих звичок.
Вимоги до вакансії:
Робота перекладача
Повна зайнятість
Зарплата від 350$

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: