Резюме від 1 серпня 2019 PRO

Юрій

Начальник виробництва, 15 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
71 рік
Місто:
Рівне

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Начальник цеху, Начальник Управління, Заступник директора.

з 03.1977 по 11.2018 (41 рік 8 місяців)
*Агрегатний* з-д, Радіозавод, підприємства - український митний брокер, Рівне (інструментальне виробництво, надання послуг митного брокера)

З 1977 по 1982 рік заступник начальника механічного цеху Красилівського *Агрегатного* заводу Хмельницької обл., з 1982 по 1995 рік начальник ремонтного механічного цеху , начальник інструментального цеху Рівненського радіозаводу.
З 1995 року по 2018 рік , на підприємствах - митний брокер СП PSTУкраїна та ТОВ Укртрансагент- організація від *0* під *ключ* представництв підприємства митного брокера на кордоні та забезпечення їх цілодобового функціонування, підбір кадрів і організація їх навчання. Розробка та впровадження послуг митного брокера представникам ЗЕД, в т.ч. перевізникам при митному оформленні вантажів в пунктах пропуску на кордоні. Створено мережі від 17 до 24 представництв підприємства митного брокера на кордоні України з надання комплексних послуг ( гарантування при транзиті по території України, гарантування для забезпечення переміщення вантажів по Європі, оформлення митних декларацій в різних митних режимах, надання експедиторських послуг)

Освіта

Київський політехнічний інститут

Механіко машинобудівеоьний факультет, Київ
Вища, з 1970 по 1977 (6 років 5 місяців)

инженер механік , спеціальність: технология машинобудування, станки і інструмент

Київський політехнічний інститут

Механіко - машинобудівельный, Київ
Вища, з 1970 по 1977 (6 років 5 місяців)

инженер механік, спеціальність -технологія машинобудування, станки та інструмент

Знання і навички

Пользователь ПК Организаторские навыки, коммуникабельность на должном уровне. Коммуникабельность, инициативность, плановость, ответственность Анализ, планирование, коммуникабельность, ответсвенность Організаційні, комунікаційні , управлінські Организационные, ответственность, коммуникабельность, профи.

Знання мов

Англійська — початковий

Додаткова інформація

Досвід роботи на крупных підприємствах України в якості керівника середньої ланки. ( заступник начальника цеху, начальник цеху, начальник Управління, заступник директора. Впровадження на підприємствах нових передових форм організації виробництва і праці

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: