Резюме від 21 липня 2007

Юлия

Асистент аудитора, помошник главного бухгалтера

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
40 років
Місто:
Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

м. Львів ,вул. Б.Меретина 8 кв.7
тел [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
e-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)


Жужа Юлія Володимирівна

Народилась 06.03.1984 р.
Мета : Посада за спеціальністю
Кваліфікація:
Дипломований магістр економіст з бухгалтерського обліку і фінансів.
Досвід роботи:
З 19 вересня 2006 р. по 5.03.2007 р. працювала на ТзОВ «КарДен» менеджером з бухгалтерських питань та по роботі з покупцями.Заключала договора з покупцями займалась перевіркою цін в документах від постачальників та цін відпуску покупцям.Слідкувала за розрахунками покупців, вела банк ,а також формувала акти звірок взаємних розрахунків з покупцями.
19.04.2004р. Працювала рахівником в експерементальному цеху ЗАО «ВОЗКО» здавла звіти «Про рух матеріальних цінностей» до бухгалтенії. В зв'язку з реформацією цеху в підприємство Українська шкірпереробна компанія була переведена Керівником складу готової продукції.Керівником складу працювала з 31.08.2005р. по 28.12.2005 р.Займалась розрахунками з покупцями , складала Журнал-Ордер № 11, Журнал-Ордер № 8 також виписувала товаротранспортні наклкдні
З 01.12.2003 р. працювала бухгалтером на ПП «Ріко» по 14.04.2004 р. Складала всю первинну документацію заповнювала форми бухгалтерської звітності й здавала звітність до органів податкової , статистики та фондів соціального страхування.
Освіта
З 28.08.2001-26.06.2003р. Вознесенський державний аграрний технікум отримала диплом з відзнакою.
Фах: Бухгалтерський облік та аудит
Кваліфікація: бухгалтер
2003-2007р Миколаївський державний аграрний університет і отримала повну вищу освіту за спеціаьністю «Облік і аудит» та здобула кваліфікацію магістра економіста з бухгалтерського обліку і фінансів, диплом з відзнакою
Додаткові навички:
Знання бухгалтерської програми 1С: Підприємство версія комплексна 7.7 .Знання комп'ютерних програм MS Office, Word, Excel, Internet.Закінчила комп'ютерні курси маю сертифікат.Англійською читаю,перекладаю та розмовляю досить вільно.
Особисті якості:
Уміння працювати з великими обсягами інформації, аккуратність, кмітливість, швидко вчусь новій справі.Знаю виробничі процеси : шкірпереробки, швейного цеху, виробництво піску та щебня, торгівля, а також сільське господарство.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: