Резюме від 1 липня 2018

Іван

Молодший системний адміністратор, веб-дизайнер, HTML-верстальник

Зайнятість:
Неповна зайнятість.
Вік:
28 років
Місто проживання:
Стара Вижівка
Готовий працювати:
Вінниця, Дистанційно, Дніпро, Запоріжжя, Київ, Ковель, Луцьк, Львів, Одеса, Харків

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Інженер-електронік

з 11.2017 по нині (6 років 6 місяців)
Старовижівський ліцей, Стара Вижівка (IT)

Обов'язки
Бере участь у розробленні перспективних та поточних планів і графіків роботи, технічного обслуговування і ремонту устаткування, заходів щодо поліпшення його експлуатації, підвищення ефективності використання електронної техніки.
Здійснює підготовку електронно-обчислювальних машин до роботи, технічний огляд окремих пристроїв і вузлів, контролює параметри і надійність електронних елементів устаткування, проводить тестові перевірки з метою своєчасного виявлення несправностей, усуває їх.
Виконує налагодження елементів і блоків електронно-обчислювальних машин, радіоелектронної апаратури та окремих пристроїв і вузлів.
Організовує технічне обслуговування електронної техніки, забезпечує її раціональне використання, працездатний стан, проведення профілактичного і поточного ремонту.
Вживає заходів щодо своєчасного і якісного виконання ремонтних робіт згідно із затвердженою документацією.
Здійснює контроль за проведенням ремонту і випробувань устаткування, за додержанням інструкцій з експлуатації, технічного догляду за ним.
Бере участь у перевірці технічного стану електронного устаткування, проведенні профілактичного огляду і поточних ремонтів, прийманні устаткування з капітального ремонту, а також у прийманні і введенні в експлуатацію нового устаткування.
Вивчає можливості підключення додаткових зовнішніх пристроїв до електронно-обчислювальних машин з метою розширення їх технічних можливостей, створення обчислювальних комплексів.
Веде облік й аналізує показники використання електронного устаткування, вивчає режими роботи і умови його експлуатації, розроблює нормативні матеріали з експлуатації і технічного обслуговування електронного устаткування.
Складає замовлення на електронне устаткування і запасні частини, технічну документацію на ремонт, звіти про роботу.
Проводить контроль за своєчасним забезпеченням електронної апаратури

Освіта

РДГУ

Інформаційна діяльність та менеджмент, Рівне
Вища, з 2012 по 2017 (4 роки 7 місяців)

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: