Резюме від 8 жовтня 2020

Петро

Менеджер по роботі з корпоративними клієнтами, 20 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
46 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Менеджер по роботі з корпоративними клієнтами

з 12.2018 по 09.2019 (9 місяців)
Мед Лаб, Київ (Медицина, охорона здоров'я, аптеки)

Юрист

з 06.2016 по 08.2018 (2 роки 2 місяці)
ГО"Знак Соціальної Відповідальності", Київ (Корпоративне право, господарське право, земельне право, адміністративне право, цивільне право, кримінальне право)

Корпоративне право (підготовка різного роду протоколів, внесення змін у статут, зміна директора, зміна і внесення КВЕД, і інше).
Спори з фіскальною службою, іншими контролюючими органами (оскарження їх рішень 70% на користь компанії)
Складання різного роду претензій, (досудова претензійна робота 80% на користь компанії) позовні заяви до судів загальної юридикції (60% рішень, ухвал, постанов на користь компанії) апеляційні, (подано 18 до касації дійшло 5), клопотань, запитів, звернень (210).
Надання правових консультацій і письмових висновків з питань цивільного, господарського, податкового, фінвсового, банківського, земельного, трудового та інших галузей права.
Складання і правовий аналіз всіх видів договорів, контрактів, угод, роз'яснення їх умов, юридичних наслідків і можливих ризиків їх висновку, оцінка підстав для розірвання.
Аналіз внутрішніх документів і господарських операцій суб'єкта підприємницької діяльності на предмет відповідності чинному законодавству.
Розробка правових механізмів, впровадження бізнес-рішень.

Помічник-консультант народного депутата

з 12.2015 по 07.2019 (3 роки 7 місяців)
Верховна Рада, Київ (розробка законопроектів, юридичне консультування)

Розробка законопроектів, складання депутатських запитів, консультативна юридична допомога виборцям, представлення депутата в державних інститутах.

Освіта

Академія адвокатури України

Спеціальна юридична підготовка., Київ
Вища, з 2008 по 2013 (4 роки 9 місяців)

Знання і навички

MS Excel MS Office Користувач ПК MS Outlook ЛІГА:ЗАКОН Законодавство України Рада Юрист-плюс Стратегічне мислення Уважність Навички складання договорів та документації Вміння працювати з органами контролю Навички комунікації і здатність до завоювання довіри. Ефективне ведення переговорів Самостійне прийняття рішень і відповідальність за них; Оптимальна організація робочого процесу Підвищена увага до деталей і дрібниць Постановка цілей і прагнення їх досягнення Організація проектів та управління ними Здатність визначення ступеня пріоритетів; Розробка законопроктів Складання різного роду претензій, позовних заяв, апеляційних, ка Користування правовими електронними базами Постановка цілей і прагнення до їх досягнення Організація і планування робочого часу Самостійне прийняття рішень і відповідальність за них Комунікативність і здатність до завоювання довіри Правова експертиза Грамотне ділове спілкування (усне і письмове); Переговорні навички; Навички по роботі з представниками органів контролю. Організація, надання, контроль, забезпечення охоронних послуг. Правовий аналіз, складання,договорів та документації Навички ділового лідерства. Навички ефективного спілкування Знаходження підходу до клієнта і досягнення компромісів Аналітичне мислення, ефективне ведення переговорів Здатність визначення ступеня пріоритетів Комунікативність і здатність до завоювання довіри.

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Англійська — середній
  • Німецька — середній

Додаткова інформація

Вміння організувати свій робочий день;
Особисті якості: акуратність, високий рівень самоорганізації та відповідальності, ініціативність, пунктуальність, уважність, висока працездатність;
15 річний досвід практичного водіння Т/З;
Практичний досвід представництва в державних органах;
Мультизадачність;
Приватна юридична практика;
Повернення ТМЦ, фінансів при невиконні однією зі сторін своїх договірних зобовязань відповідно до предмету угоди;
Складання різного роду претензій, позовних заяв, апеляційних, касаційних скарг, клопотань, запитів, звернень.
Надання правових консультацій і письмових висновків з питань цивільного, господарського, податкового, фінвсового, банківського, земельного, трудового та інших галузей права.
Складання і правовий аналіз всіх видів договорів, контрактів, угод, роз'яснення їх умов, юридичних наслідків і можливих ризиків їх висновку, оцінка підстав для розірвання.
Аналіз внутрішніх документів і господарських операцій суб'єкта підприємницької діяльності на предмет відповідності чинному законодавству.
Хоббі:
плавання, біг з перешкодами, футбол, настільний теніс.
Наявність водійського посвідчення кат. А, В.
Одружений, маю двох дітей.
Рекомендації надам при потребі.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: