Резюме від 17 вересня 2021

Алла

Товаровед, менеджер по закупкам

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
42 роки
Місто проживання:
Прилуки
Готовий працювати:
Дистанційно, Прилуки

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Дем’яненко Алла Віталіївна
20.02.1982 р.н.
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Досвід роботи:
М-н «Будактив»- лютий 2019р-тепер.час.-менеджер. Обов’язки: Робота з постачальниками, закупка товару, формування довідника ТМЦ в 1:С. Планування закупок товару та розрахунків з постачальниками. Робота з безготівковими та оптовими покупцями. Виписка безготівкових документів.
М-н «Мастерок», м-н «Добрий Господар»-липень 2017-січень 2019-менеджер-товарознавець
Обов’язки: формування довідника ТМЦ в 1:С.Проведення інвентаризацій, корегування товарних залишків по результатам інвентаризацій. Формування документів на повернення. Робота з безготівковими розрахунками. Робота з постачальниками, закупка, приходування товару, переміщення товару між складами і магазинами.
Мережа м-нів «Спеціаліст» -квітень2012р.-липень20017р.- менеджер-товарознавець
Обов’язки: робота з постачальниками, закупка, приходування товару, переміщення товару між складами і магазинами. Формування довідника ТМЦ в 1:С.Проведення інвентаризацій, корегування товарних залишків по результатам інвентаризацій. Формування документів на повернення. Виписка безготівкових документів.
М-н «Насіння»-жовтень 2011р-квітень 2012р.- менеджер-товарознавець
Обов’язки: формування довідника ТМЦ в 1:С.Проведення інвентаризацій, корегування товарних залишків по результатам інвентаризацій. Формування документів на повернення. Безготівкові розрахунки. Штрихкодування товару. Друк цінників. Закупка, приходування та рух товару.
ТОВ ТЦ «Практика» -грудень 2008р-липень 2011р- товарознавець
Обов’язки: приходування товару, переміщення товару між складами і магазинами. Формування довідника ТМЦ в 1:С.Проведення інвентаризацій, корегування товарних залишків по результатам інвентаризацій. Формування документів на повернення. Виписка безготівкових документів. Штрихкодування товару. Друк цінників.
ТОВ Алегро-Прилуки (м-н Фокстрот)- березень 2006р-листопад 2008р- ведучий спеціаліст з обліку та руху товару.
Обов’язки: приходування, переоцінка, переміщення товару. Формування документів повернення. Проведення інвентаризації. Робота з виписками банку, ведення касової книги.
Освіта: Чернігівський державний інститут економіки і управління 1999р-2004р. Спеціальність – економічна кібернетика, напрямок економіка і підприємництво.
Знання і навички: 1:С, Microinwest скад Pro, Internet, Word, Excel, впевнений користувач ПК.
Особисті якості: ініціативна, відповідальна, легко навчаюсь.
Сімейний стан: заміжня, син 14 років.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: