Резюме від 11 вересня 2018

Дмитрий

Агроном, менеджер з продажів ЗЗР, с/г техніки

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
29 років
Місто:
Вінниця

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Агроном

з 03.2014 по нині (10 років 2 місяці)
ФГ"Яблоко", Винница (Сільське господарство, агробізнес)

Виррщування сг культур,їх реалізація,оптимізація виробництва і автоматизація

Освіта

ВНАУ

Агрономічний,Агроном, Винница
Вища, з 2012 по 2018 (5 років 5 місяців)

Навчався у ВНАУ з 2012 року ,з 2014 паралельно працював в 2018 отримав ступінь магістра і вирішив що наступна ступінь мені не потрібна оскільки викладачем я бути не хочу. В 2016 році зайнявся саморозвитком в питаннях агрономії,продаж, економіки,психології і ораторського мистецтва.

Додаткова інформація

у ФГ"Яблоко" я отримав колосальний досвід по вирощуванню сн культур їх реалізації,закладці садів пасіки,янідників,створенні нових продуктів таких як ягідні соуси і варення із лісових продуктів. Маю 5 років досвіду водіння автомобіля категорій(B,C,BE,CE) та тракторів і комбайнів різної потужності і на це все в мене відкриті категорії. Займаюся саморозвитком. Вивчаю мікро і макро економіку,психологію. Проходив курси ораторського мистецтва та сертифікації продуктів.Займаюся спортом та веду здоровий спосіб життя,люблю стрибки з парашутом та екстремальний відпочинок на природі. У мене великі плани на життя,великі цілі тому я буду працювати дуже ефективно що буде корисно як для роботодавця так і для мене

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: