Резюме від 21 січня 2020 PRO

Інна

Керівник департаменту, менеджер із закупівлі TV-контенту, редактор

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
59 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Начальник відділу

з 06.1997 по 02.2018 (20 років 8 місяців)
ПАТ "НСТУ", Київ (ЗМІ, медіа)

Вміння та навички
-Участь у формуванні сітки мовлення. Наповнення контентом сітки мовлення.
-Організація роботи відділу.
- Тематичне, перспективне та щотижневе планування кінопоказу та телепрограм на телеканалах UA:Перший, UA: КУЛЬТУРА, UA: КРИМ, UA: КИЇВЩИНА.
-Відбір контенту для розміщення в ефірі філій ПАТ «НСТУ».
- Робота з каталогами українських та зарубіжних дистриб’юторів, відбір, перегляд демоматеріалів з метою закупівлі рейтингової якісної кінопродукції згідно сітки мовлення , що сприяє підвищенню рейтингу глядацької аудиторії компанії.
-Співпраця з українськими та зарубіжними кіностудіями.
-Участь у кіно-телеринках (MIPTV, MIPDOC, DISCOP, KIEV MEDIA WEEK), TV screenings (LE RENDEZ VOUS ): проведення зустрічей, переговорів із провідними компаніями та світовими дистриб’юторами, внесення пропозицій та аргументація щодо творчої та комерційної доцільності придбання кінопродукції, налагодження контактів. Листування, комунікація в режимі Skype, email з українськими та зарубіжними партнерами українською, французькою, англійською, російською мовами.
-Підготовка презентацій.
-Отримання державних посвідчень на право розповсюдження та демонстрування фільмів (прокатних посвідчень) у Державному агентстві України з питань кіно.
-Реалізація процедури підписання угод щодо придбання контенту.

Досягнення
-Керуючи всіма видами діяльності відділу створила умови для повної реалізації творчих здібностей персоналу. Вживала заходів щодо залучення до роботи у відділі кваліфікованих працівників, забезпечувала раціональний розподіл навантажень між ними.
-Впливала на придбання рейтингообразуючого телевізійного контенту та стратегічно правильне розміщення в ефірі.
-Організовувала телевізійні покази художніх та документальних фільмів молодих українських режисерів, зокрема проекту «Українська Нова Хвиля».
-Почесна грамота Національної телекомпанії України (2012).
-Подяки Римсько-католицької церкви в Україні (2016 – 2017)

Освіта

Київський державний інститут культури

Бібліотекар-бібліограф, Київ
Вища, з 1988 по 1993 (4 роки 8 місяців)

Отримала диплом з відзнакою.

Додаткова освіта та сертифікати

Курси англійської мови

2008-2009

Знання і навички

MS Excel MS Word MS Office Користувач ПК Користувач Internet MS PowerPoint MS Outlook Internet Explorer Email Outlook Express Opera Mozilla Firefox Google Chrome Skype Google Express Придбання конкурентноспроможного, рейтингового контенту.

Додаткова інформація

Пошук рішень замість загострення проблеми. Перевага колективної та командної роботи, ефективний і раціональний розподіл повноважень, аналітичне, конструктивне мислення, компетентність, відповідальність, тактовність, цілеспрямованість, здібність до навчання та адаптації до нових умов, здатність працювати у високому темпі, повна віддача роботі, стресостійкість. Завжди на зв'язку.

Знання мов
Українська (досконало), англійська (Intermediate, працюю над підвищенням рівня), французька (школа з поглибленим вивченням французької мови (розмовіляю, читаю, листуюся, зокрема, веду ділову переписку), російська (вільно).

Захоплення, інтереси
Іноземні мови, кіно, живопис, активний спосіб життя, подорожі.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: