Резюме від 6 вересня 2018 PRO

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/5026578

Менеджер з продажу, 10 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Місто проживання:
Львів
Готовий працювати:
Винники, Львів

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Представник інформаційного центру

з 12.2007 по 05.2018 (10 років 5 місяців)
ПрАТ "ВФ Україна", Львів (телекомунікації та звязок)

Консультування абонентів при вхідних дзвінках, пасивні і активні продажі, проведення майстер класів з продажу для співробітників, проходження тренінгів з продаж, стресостійкість, командоутворення та ін.

Освіта

Львівський національний аграрний університет

Агрономія, екологія, Львів
Вища, з 2003 по 2008 (4 роки 9 місяців)

Додаткова інформація

Професійні навички та особисті якості: комунікабельність; націленість на результат; відповідальність; активна життєва позиція; лідерські якості; грамотна мова; стресостійкість; амбіційність; досвідчений користувач ПК;
Вміння вести переговори, виявляти потребу клієнка, робота з запереченнями продуктивно продавати товар, чи послуги на ринку з високою конкуренцією; вміння переконати потенційного покупця придбати більше, ніж він планував, при цьому повністю задовільнити його потреби . Здатність зацікавити слухачів допомагає мені проводити ефективні презентації; ввічливість і стресостійкість -спілкуватися з покупцями, і підтримувати позитивний імідж компанії.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: