Резюме від 21 грудня 2022 PRO

Василь

Java-, BigData-, IT-спеціаліст (легка промисловість), 50 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
48 років
Місто проживання:
Львів
Готовий працювати:
Дистанційно, Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту, адресу та LinkedIn.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Сервіс-інженер; підтримка клієнтів

з 06.2013 по нині (11 років)
ТзОВ «ДжиТи Солюшенс», Киев (IT-технології легкої промисловості)

Інженер. Інсталяція, тренінг і підтримка САПР АккуМарк й обладнання, що входить до його складу (плотери й дігітайзери). Проведення навчання персоналу, підвищення рівня кваліфікації, підтримки на порядку 150 підприємствах України, Молдови, Росії, Грузії й Азербайджану. Роботи виконано з більш як 250 спеціалістами підприємств. Вміння знаходити індивідуальний підхід до людей й якість проведених робіт позитивно впливало на репутацію компанії. Участь в розробці, тестуванні й впровадженні додаткових модулів для більшої адаптації іноземної САПР на місцевій території; здатність самоосвоювати нові програмні продукти й апаратне забезпечення дозволило збільшити кількість клієнтів компанії на території України на 15%.

Менеджер з продажу, інженер з інсталяції, тренінгу й підтримки клієнтів.

з 03.2011 по 06.2013 (2 роки 3 місяці)
ТзОВ "Джи.Ти.Солюшенс", Киев (IT-технології легкої промисловості)

Представлення продуктів компанії на спеціалізованих виставках й успішне проведення тендерів. Індивідуальна робота з клієнтами дозволили отримати, серед інших, клієнтів, ім’я которих сприяє просуванню продуктів компанії, як в нових регіонах, так й на території, що освоєна конкурентами. Допомога менеджерам інших територій в тендерах проти конкурентів Lectra, Morgan Tecnica, Джуліві.

Сервіс-інженер; підтримка клієнтів

з 09.2007 по 03.2011 (3 роки 6 місяців)
ТзОВ "Джи.Ти.Солюшенс", Київ (IT-технології легкої промисловості)

Інсталяція, тренінг і підтримка САПР АккуМарк й обладнання, що входить до його складу (плотери й дігітайзери). Проведення навчання персоналу, підвищення рівня кваліфікації, підтримки на порядку 150 підприємствах України, Молдови, Росії, Грузії й Азербайджану. Роботи виконано з більш як 250 спеціалістами підприємств. Вміння знаходити індивідуальний підхід до людей й якість проведених робіт позитивно впливало на репутацію компанії. Участь в розробці, тестуванні й впровадженні додаткових модулів для більшої адаптації іноземної САПР на місцевій території; здатність самоосвоювати нові програмні продукти й апаратне забезпечення дозволило збільшити кількість клієнтів компанії на території України до 15%. 2008г. – курси підвищення кваліфікації на території компанії Гербер Технолоджі в м.Толланд, штат Коннектикут, США.

Інженер-програміст відділу АСУП

з 12.1999 по 12.2005 (6 років)
ВАТ "МАЯК", Львів (Легка промисловість)

Розробка й впровадження модулів для відділів АСУП і САПР. Підтримка комп’ютерної мережі підприємства (більше 50 комп’ютерів). Адміністрування Windows2003Server і Unix (FreeBSD). Самостійне вивчення САПр АккуМарк компанії Гербер Технолоджі й обладнання, що входить до його складу. Підтримка САПр АккуМарк й тренінг персоналу відділу САПр. Результат – півищення продуктивності відділу більш як на 200%. Подтримка САПр Джуліві. 2004р – курси АккуМарк в компанії Джі.Ті.Солюшенс (м.Москва). Впровадження й супровід нової версії САПр АккуМарк.

Освіта

державний університет "Львівська політехніка"

Комп’ютерні науки, САПр, Львов
Вища, з 1993 по 1999 (6 років 2 місяці)

Додаткова освіта та сертифікати

підвищення кваліфікації САПр АккуМарк

2002, 10 днів

Курси підвищення кваліфікації САПР АккуМарк; вивчення 3D Vsticher, Infinty 85, конфігурування комп’ютерної мережі і MS SQL Serv

2008, 28 днів

SoftServe IT Academy: OBJECT-ORIENTED PROGRAMMING. JAVA CORE

19.04.2021 - 15.06.2021

EPAM. Java core

10.01.2022 - 30.07.2022

EPAM. BigData

01.08.2022 - 04.11.2022

DataBricks

2022, 1 місяць

Знання і навички

Windows SQL MySQL Користувач Internet CorelDRAW Операційні системи Знання офісних програм Docker AWS Конфігурування Малювання Графічний дизайн

Додаткова інформація

Працьовитий, здатний до вдосконалення

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: