Резюме від 27 лютого 2022 PRO

Юлія

Юрисконсульт, тендерний спеціаліст

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
29 років
Місто:
Одеса

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Головний юрисконсульт

з 07.2020 по нині (3 роки 10 місяців)
компанія (протипожежна діяльність), Одеса (Юридична робота (публічні та комерційні закупівлі, та ін. питання компанії)

Повний спектр послуг пов'язаних з проведенням та участю в закупівлях (проектування, капітальний ремонт, технічне переоснащення, поточний ремонт). Досвід роботи з комерційними закупівлями. Оскарження дій замовників в АМКУ. Підготовка пакету документації та ін.

Головний спеціаліст

з 09.2018 по 07.2020 (1 рік 10 місяців)
Одеське тер.відділення АМКУ, Одеса (захист економічної конкуренції)

Складання процесуальниї документів, ведення ділової переписки, взаємодія з органами державної влади, робота у колективі та з громадянами, ведення справ щодо антиконкурентних узгоджених дій під час закупівель

Освіта

НУ "ОЮА"

Право (магістр), Одеса
Вища, з 2012 по 2018 (5 років 7 місяців)

Освіта в галузі конституційного, цивільного, трудового, адміністрітивного, кримінального, господарського та інших галузей права, теоретичне знання юриспруденції. Досвід практики в органах державної влади

Додаткова освіта та сертифікати

Тестування УО на ПРОЗОРРО

успішно складено

Знання і навички

Користувач ПК Робота з оргтехнікою Бітрікс24 Підготовка документів Замовника закупівель Підготовка повного документу для участі в закупівлі від Учасника Робота з майданчиками як від Учасника так і від Замовникка Подання скарг до АМКУ. Успішне оскарження Досвід роботи у закупівлях з виконання робіт Підготовка документів з охорони праці Підготовка кадрових документів Досвід роботи з комерційними закупівлями Навички договірної роботи (складання, укладення, продовження...) Аналіз ЗУ та НПА (швидке вивчення та аналіз)

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Англійська — початковий

Додаткова інформація

Є бажання працювати, вчитися, розвиватися разом з трудовим колективом. Швидко вчуся. Прагну отримувати нові знання та досвід. Здійснюю постійне вдосконалення знань та вмінь.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категоріях

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: