Резюме від 2 квітня 2019

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/5065878

Управляючий, кризис-менеджер готелю (розкрутка готелів, хостелів)

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Місто проживання:
Львів
Готовий працювати:
Дистанційно, Львів

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Знання мов

Англійська — вільно

Додаткова інформація

Надаю послуги по управлінні готелем "Кризис-менеджер готелю"! Інтернет-маркетинг по запуску та розкрутки готеля, проведення аудиту та аналізу діяльності готеля в цілому, виявлення чинників та причин спаду продаж номерного фонду, не вірностей в алгоритмі ведення господарської діяльності готеля, моніторинг конкурентів, визначення тарифів, приведення у відповідність класифікацію номерів, ефективне налаштування систем (Extranet) онлайн бронювання, підбір якісної рекламної фотогалереї складання контекстних оригінальних та яскравих текстів описів готеля (копирайтинг).
PR-реклама в мережі інтернет на порталах, для забезпечення прямих продаж номерів без посередників, виправлення помилок, визначення клієнтоорієнтованості.
В процесі роботи запропоную креативні ідеї щодо розвитку готеля, алгоритм дій із збільшенням рейтинга та заселення готеля.


•Готельний комплекс : готель м. Львів
Період роботи: 23.01.3013 – 17.06.2018
Посада : Управляючий готельного комплексу

Обов’язки:
•Організація і забезпечення ефективної діяльність готелю.
•Забезпечення надання клієнтам інформації про послуги, що надаються.
•Здійснення контролю за якістю обслуговування клієнтів відповідно до класу готелю, правильним використанням, обліком і розподілом житлових номерів і місць, а також дотриманням паспортного режиму.
•Направлення роботи персоналу і служб готелю на забезпечення схоронності і утримання приміщень і майна в справному стані відповідно до правил і норм експлуатації, безперебійної роботи устаткування, зовнішнього благоустрою, дотримання санітарно-технічних і протипожежних правил.
•Забезпечення рентабельне ведення готельного господарства, своєчасне і якісне надання проживаючим комплексу послуг.
•Організація роботи з профілактичного огляду житлових номерів, підсобних і інших приміщень готелю, по проведенню капітального і поточного ремонту.
•Вжиття заходів до зміцнення і розширення матеріально-технічної бази готелю, підвищенню рівня його комфортабельності.
•Забезпечення ведення і своєчасне представлення звітності про господарсько-фінансову діяльність готелю.
•Вжиття заходів по забезпеченню готелю кваліфікованим персоналом.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: