Резюме від 31 липня 2023 PRO

Юрій

Керівник ресторану

Зайнятість:
Неповна зайнятість.
Вік:
38 років
Місто проживання:
Запоріжжя
Готовий працювати:
Дистанційно, Запоріжжя

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Асистент менеджера

з 08.2021 по 01.2022 (5 місяців)
Ms. Anika, Інші країни (Готельно-ресторанний бізнес)

Асистування менеджеру у роботі з персоналом, допомога у наданні сервісу, якщо завнтаженість висока, вирішення конфліктних ситуацій.

Помічник менеджера ресторану

з 06.2018 по 10.2018 (4 місяці)
Maxx Royal, Інші країни (Готельно-ресторанний бізнес)

Налагодити робочі стосунки в колективі. Відповідальний за проведення заходів та банкетів у ресторані.

Bar manager

з 09.2015 по 08.2017 (1 рік 11 місяців)
Jumeirah group company, dubai (Готельно-ресторанний бізнес)

Керувати працвниками ресторану та бару. Створювати робочий графік, працювати над зростанням продажу в ресторані.
Тримати колектив у дружній та робочій атмосфері.

Освіта

Запорізький національний університет

Соціології та управління, Запорожье
Вища, з 2009 по 2010 (8 місяців)

Правила керування, основи політології та соціології в нашій країні та за кордоном;
специфіка державної служби, робота з кадрами.

Запорізький національний університет

Журналістики, Запорожье
Вища, з 2003 по 2008 (4 роки 8 місяців)

Отримав навики роботи журналіста, правильних комунікацій, як знаходити спільну мову, розговорити людину, мотивувати, вирішувати конфліктні ситуації.

Додаткова освіта та сертифікати

Jumeirah group ltd, специфіка роботи з колективом

2016-2017, 4 місяці

Знання і навички

Користувач ПК MS Office Windows Комунікабельність Операційні системи iOS Цілеспрямований, прагматичний, націлений на результат

Знання мов

  • Англійська — вільно
  • Російська — вільно
  • Українська — вільно

Додаткова інформація

Маю досвід роботи в ресторанах та готелях за кордоном. Здійснював керівництво групою працівників італійського ресторану. Немаю профільної освіти, проте стаж досвіду сягає більше 5 років. Знаю специфіку керування рестораном з середини, як мотивувати працівників, які проекти здійснювати, щоб привернути увагу більшої кількості відвідувачів.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: