Алексей
Шеф-кухар, 70 000 грн
Контактна інформація
Шукач вказав телефон та ел. пошту.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/5142104/
Досвід роботи
Шеф-кухар
з 09.2023 по 07.2025
(1 рік 11 місяців)
Міміноші, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
професійні навички: Розробка нових позицій, корегування калькуляційних карт, контроль якості продукції, інвентарізації,підтримка процесів , замовлення продукції, готування заготовок, робота на процесах, складання графіку кухарів, робота на всих процесах:(хачапурі, мангал, холодний процес, гарячій процес, роздача, хінкалі)
Кухар
з 12.2022 по 09.2023
(10 місяців)
044 café, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Робота на всіх процесах гарячого цеху. (гриль, плита, чек, заготівельний), видача страв, підтримка стандартів та якості страв.
Кухар
з 09.2022 по 11.2022
(3 місяці)
Home Cafe, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Шеф-кухар
з 06.2022 по 09.2022
(4 місяці)
Villa Livorno, Буковель (Гостинично-ресторанный бизнес)
Розробка технологічних карт, розробка страв, формування закупки , управління персоналом, видача та приготування страв, ведення списання, проведення переобліку .
Шеф кухар
з 01.2022 по 04.2022
(4 місяці)
Villa Livorno, Буковель (Гостинично-ресторанный бизнес)
Кухар, мангальщик
з 12.2021 по 02.2022
(3 місяці)
Пан Банош, Буковель (Готельно-ресторанний бізнес)
Приготування гарячих страв, приготування на мангалі, робота на дровянній печі.
Шеф-повар
з 06.2021 по 07.2022
(1 рік 2 місяці)
Villa Livorno, Буковель (Готельно-ресторанний бізнес)
Корекція тех карт, замовлення продукції, управління персоналом, контроль якості страв.
Повар
з 01.2021 по 04.2021
(4 місяці)
Ribas Hotel Karpaty, Буковель (Гостинично-ресторанный бизнес)
Готовка Блюд в соответствии с тех картами, готовка Блюд на хоспире.
Су-шеф
з 01.2020 по 04.2020
(4 місяці)
Шале Дю Монт, Буковель (Готельно-ресторанний бізнес)
Працював су-шефом на два ресторани, української та італійської кухні, координував роботу команд, приймав участь у розробці меню складав калькуляційні/технологічні карти, робив замовлення продукції згідно з заселенням готелів, складав графік кухарів , працював на видачі .
Кухар
з 01.2020 по 04.2020
(4 місяці)
Грибова Хата, Буковель (Готельно-ресторанний бізнес)
Повар
з 02.2016 по 09.2019
(3 роки 8 місяців)
ЧП Баккаржиев, Бердянск (Готельно-ресторанний бізнес)
Освіта
Бердянский Экономико Гуманитарный Коледж от ДПУ
Повар технолог 5 разряд, Бердянск
Незакінчена вища, з 2015 по 2017 (2 роки)
Имею диплом повара 5-го разряда , кондитер 3-го разряда
Знання і навички
- Контроль якості продукції
- Контроль залишків
- Інвентаризація
- Готування на хоспері
- Готування на грилі
- Готування на мангалі
- Знання грузинської кухні
- MS Word
- MS Excel
- Готовка блюд на мангале
- Готовка блюд на мангале, знание украинской европейской, кухни,
- Приготування страв
- Адаптивність
- Здатність до навчання
- Приготування гарячих страв
- Приготування холодних страв
- Українська кухня
- Європейська кухня
- Розробка меню
- Італійська кухня
- Складання технологічних карт
Додаткова інформація
Привіт,шукаю роботу в Хорватії , і трішки про себе: я маю великий досвід роботи в ресотранах різного рівня, досвід роботи на керівних посадах шеф, су-шеф, вмію склада та редагування калькуційні та технологічні карти згідно стандартів, володію навичками працювати на всіх процесах, знаю Грузинську кухню, Українську, Італійську,Європейську, спеціалізуюсь здебільшого на приготуванні страв на мангалі , хоспері та грилю, маю знання та досвід для проведення інвентаризації.
Схожі кандидати
-
Шеф-кухар
60000 грн, Інші країни, Тернопіль , ще 7 міст -
Приватний шеф-кухар, нутриціолог
Інші країни, Київ , ще 2 міста -
Шеф-повар, Culinary Consultant
Інші країни -
Шеф-повар
Інші країни, Київ, Дистанційно -
Су-шеф, повар
Інші країни, Київ -
Шеф-повар грузинской кухни
100000 грн, Інші країни