Дмитро
Бар-менеджер, 30 000 грн
- Зайнятість:
- Повна зайнятість, неповна зайнятість.
- Вік:
- 24 роки
- Місто:
- Одеса
Контактна інформація
Шукач вказав телефон , ел. пошту та Instagram.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/5186376
Досвід роботи
Бар-Менеджер
з 06.2020 по нині
(3 роки 10 місяців)
12 Monkeys, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)
Працюю у цьому закладі з моменту його відкриття, прийшов із невеликим досвідом на посаду Барбека. Після в процесі роботи завдяки цілеспрямованості та бажання розвиватися піднімався кар'єрними сходами, на даний момент перебуваю на посаді Бар-Менеджер (2 роки).
На даний момент маю досвід у таких справах:
- контроль роботи команди бару;
- організація процесу підготовки бару;
- Написання Концептуальної Коктейльної картки;
- написання та розробка технологічних карт;
- ведення обліку продукції бару;
- робота з постачальниками;
- навчання команди;
- написання картки міцної групи;
- написання виною карти;
- редагування меню згідно фудкосту, за для збільшення прибутку;
Бар-менеджер
з 02.2020 по 05.2020
(3 місяці)
Ресторан "GQ Grill Quality", Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)
- розробка котельної карти
- розробка без алкогольних коктейлів
- розробка меню бара
- написання технологічних карт
- написання стандартів та посадових інструкцій
- робота з постачальниками
- вирішення організаційних питань
- контроль роботи команди барменів
- пошук та навчання команди барменів
- запуск бару у новому закладі
Бармен
з 09.2019 по 02.2020
(5 місяців)
Ресторан «Стейкхаус. Мясо и вино», Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)
- приготування кавової та алкогольної продукції;
- спілкування з гістьми;
- проведення інвентаризації;
- контроль робочого процесу бару;
Бариста
з 01.2019 по 09.2019
(8 місяців)
Компот ( Дерибасівська), Одесса (Готельно-ресторанний бізнес)
- приготування кавової та алкогольної продукції;
- спілкування з гістьми;
- проведення інвентаризації;
- контроль робочого процесу бару;
Старший співробітник
з 01.2018 по 12.2018
(11 місяців)
FreshLine, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)
Обов'язки:
-управління персоналом в кількості 5 чоловік;
-ведення касової дисципліни;
-контроль робочого процесу кухні і бару;
-співбесіди з кандидатами;
-робота з касовими апаратами і терміналами;
- вирішення питань, пов'язаних з дисципліною, навчанням і посадовим ростом працівників;
- інвентаризація на складі;
-продажів (приготування) кавової продукції;
-спілкування з клієнтами.
Освіта
ОНПУ
Інститут комп'ютерних систем, комп'ютерний інженер, Одеса
Незакінчена вища, з 2016 по 2019 (3 роки)
Знання і навички
Знання мов
- Англійська — середній
- Українська — вільно
- Російська — вільно
Додаткова інформація
Особисті якості:
Бажання вчитися і розвиватися. Відповідальність, Чесність, пунктуальність і гарне почуття гумору.