Резюме від 12 квітня 2024 PRO

Дмитро

Бар-менеджер, 30 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
24 роки
Місто:
Одеса

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та Instagram.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Бар-Менеджер

з 06.2020 по нині (3 роки 10 місяців)
12 Monkeys, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

Працюю у цьому закладі з моменту його відкриття, прийшов із невеликим досвідом на посаду Барбека. Після в процесі роботи завдяки цілеспрямованості та бажання розвиватися піднімався кар'єрними сходами, на даний момент перебуваю на посаді Бар-Менеджер (2 роки).
На даний момент маю досвід у таких справах:
- контроль роботи команди бару;
- організація процесу підготовки бару;
- Написання Концептуальної Коктейльної картки;
- написання та розробка технологічних карт;
- ведення обліку продукції бару;
- робота з постачальниками;
- навчання команди;
- написання картки міцної групи;
- написання виною карти;
- редагування меню згідно фудкосту, за для збільшення прибутку;

Бар-менеджер

з 02.2020 по 05.2020 (3 місяці)
Ресторан "GQ Grill Quality", Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

- розробка котельної карти
- розробка без алкогольних коктейлів
- розробка меню бара
- написання технологічних карт
- написання стандартів та посадових інструкцій
- робота з постачальниками
- вирішення організаційних питань
- контроль роботи команди барменів
- пошук та навчання команди барменів
- запуск бару у новому закладі

Бармен

з 09.2019 по 02.2020 (5 місяців)
Ресторан «Стейкхаус. Мясо и вино», Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

- приготування кавової та алкогольної продукції;
- спілкування з гістьми;
- проведення інвентаризації;
- контроль робочого процесу бару;

Бариста

з 01.2019 по 09.2019 (8 місяців)
Компот ( Дерибасівська), Одесса (Готельно-ресторанний бізнес)

- приготування кавової та алкогольної продукції;
- спілкування з гістьми;
- проведення інвентаризації;
- контроль робочого процесу бару;

Старший співробітник

з 01.2018 по 12.2018 (11 місяців)
FreshLine, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

Обов'язки:
-управління персоналом в кількості 5 чоловік;
-ведення касової дисципліни;
-контроль робочого процесу кухні і бару;
-співбесіди з кандидатами;
-робота з касовими апаратами і терміналами;
- вирішення питань, пов'язаних з дисципліною, навчанням і посадовим ростом працівників;
- інвентаризація на складі;
-продажів (приготування) кавової продукції;
-спілкування з клієнтами.

Освіта

ОНПУ

Інститут комп'ютерних систем, комп'ютерний інженер, Одеса
Незакінчена вища, з 2016 по 2019 (3 роки)

Знання і навички

Пользователь ПК

Знання мов

  • Англійська — середній
  • Українська — вільно
  • Російська — вільно

Додаткова інформація

Особисті якості:
Бажання вчитися і розвиватися. Відповідальність, Чесність, пунктуальність і гарне почуття гумору.

Схожі кандидати

Бармен
Одеса

Бариста
Одеса

Бариста
Одеса

Бариста
10000 грн, Одеса

Бариста
Одеса

Бариста
Одеса

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: