Резюме від 17 квітня 2024 PRO

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/5206815

Репетитор української мови для фахівців, 15 000 грн

Зайнятість:
Неповна зайнятість.
Місто проживання:
Запоріжжя
Готовий працювати:
Дистанційно, Запоріжжя

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Літературна редакторка й перекладачка, авторка п'єс і кіносценаріїв

з 10.2019 по нині (4 роки 6 місяців)
Освіта, наука

Редагую новини та статті онлайн-видань.
На замовлення компаній з озвучування фільмів редагую кіносценарії для дубляжу.
Перекладаю п'єси для театральних колективів.
Пишу п'єси і кіносценарії, театральні огляди.
Знаю новий український правопис і його стару версію теж. Помічаю і допомагаю виправити помилки будь-якого рівня - випадкові одруки (обмовки), складні випадки перекладу чи неточність формулювань, граматичні, слововживання тощо. Орієнтуюся в інформаційних джерелах, відчуваю мовний стиль та емоцію (або її відсутність), тож легко добираю влучні вислови "на всі випадки життя": офіційний спіч у статті, емоційний монолог персонажа в кіно, діалог людською мовою в реальній життєвій ситуації, діловий лист до партнерів або органів влади тощо.

PR-фахівчиня UA: ДНІПРО, UA: ЗАПОРІЖЖЯ, UA: ХАРКІВ

з 03.2019 по 10.2019 (7 місяців)
UA: Суспільне мовлення (ПАТ НСТУ), Запоріжжя, Дніпро, Харків (ЗМІ, медіа)

Створення та редагування текстів про діяльність філій Суспільного мовника; налагоджена комунікація з партнерами Суспільного; авторка текстів і ведуча рубрики "Урок української" (записи є на YouTube-каналі UA: ЗАПОРІЖЖЯ, у фейсбуці); інформаційний супровід культурних та освітніх подій, партнером яких були філії Суспільного.

Викладачка, учитель, репетитор

з 09.2017 по нині (6 років 7 місяців)
Освіта, наука

Без тиску й ускладненої термінології пояснюю закони мови та підказую, як навчитися говорити українською. Допомагаю опанувати розмовну українську, вільно спілкуватися в професійній сфері та вести фахову документацію для спеціалістів будь-яких напрямів.
Тим, хто вже говорить українською, але хоче вдосконалення, допомагаю з хитрунцями вимови, вправами на дикцію та словниковий запас.
За 25 занять у групі дорослих відвідувачів, які раніше не говорили українською, вдалося досягти помітного результату: читання українською, формулювання думки, навички вільного діалогу.
Загалом, маю понад 14 років досвіду роботи над мовленням дорослих людей (не школярів): сценмова акторів, тексти для сцени і телебачення, підготовка до виступів керівників колективу тощо.
Маю досвід дистанційних уроків у режимі онлайн.

Керівник літературно-драматургічної частини

з 09.2007 по 01.2017 (9 років 4 місяці)
Академічний музично-драматичний театр імені В.Г.Магара, Запоріжжя (ЗМІ, медіа)

Робота над сценічним мовленням акторів, забезпечення режисерів необхідними джерелами інформації, комунікація з учасниками творчого процесу, глядачами, представниками ЗМІ та інше.
Створення п'єс і сценаріїв, переклад і редагування п’єс, створення анонсів та начиток для аудіо- й відеороликів, написання статей для запорізьких та загальноукраїнських ЗМІ, робота над літературознавчими й театрознавчими текстами тощо.

Освіта

Театрознавство, Київський національний університет театру, кіно і телебачення ім.І.Карпенка-Карого

Театральний, театрознавство; магістр, викладач у вищій школі, Київ
Вища, з 2012 по 2017 (5 років)

Філологія, Запорізький національний університет

Українська мова та література, магістр, викладач у вищій школі, Запоріжжя
Вища, з 2003 по 2008 (5 років)

Обрала фах за покликанням, закінчила відмінно. Українською говорю вільно і щодня, як у службових взаєминах, так і в приватному житті.

Знання і навички

MS Word MS Excel Користувач Internet Графічні редактори Впевненість

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Англійська — середній

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: