Резюме від 19 квітня 2024

Валентина

Інспектор відділу кадрів

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
31 рік
Місто проживання:
Луцьк
Готовий працювати:
Дистанційно, Луцьк

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Знання і навички

Користувач ПК Робота з оргтехнікою Робота зі сканером Робота з принтером

Додаткова інформація

Марчук Валентина Анатоліївна


м. Луцьк тел.[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
email:[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)



Освіта: вища, СНУ ім. Лесі Українки, 2015 рік, спеціальність «Правознавство», ОКР – спеціаліст, кримінально-правова спеціалізація.

Досвід роботи: протягом 2014-2018 рр. займалась написанням наукових в галузі юриспруденції. З 21.08.2018 р.по 30.11.2018 р. працювала на посаді старшого інспектора з кадрів, юрисконсульта Технічного коледжу Луцького НТУ, з 04.02.2019 р. працюю на посадах юрисконсульта та інспектора з кадрів у ДРУЦКРДІ "Пролісок"

Професійні навички та знання: Працелюбність, комунікабельність, відповідальність, професійний та авторський підхід до виконання поставлених завдань. Вільно володію українською, російською мовами, німецькою – зі словником, маю досвід роботи з програмами MS Word, Excel, Internet Explorer, Outlook.

Інше: 26 років, заміжня.

Риси характеру: відповідальна, цілеспрямована, наполеглива, пунктуальна, маю хорошу пам’ять, готова швидко набувати нових навичок та сприймати нові функціональні обов’язки.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: