Резюме від 7 серпня 2021

Анна

Менеджер, управляючий з персоналу, 8 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
45 років
Місто:
Хмельницький

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Економіст по труду та персоналу

з 02.2001 по 10.2011 (10 років 8 місяців)
ВО ''Хмельницькі теплові мережі'' /область/, Хмельницький (Забезпечення районних тепломереж області договорами на постачання газу та розрахунки з ДК ''Газ України '')

Ведення кадрової роботи. Підготовка документації, що стосувалася заключення договорів з районними тепломережами, також поточної діяльності /оформлення, зведення та подання на розгляд пільг та субсидій до обласних структур та ДК ''Газ України ''. Підготовка документації стосовно взаємодії з ДК '' Газ України ''.

Освіта

Хмельницький університет ''Поділля''

Бізнес і Право, Управління Трудовими Ресурсами, Хмельницький
Вища, з 1996 по 2001 (4 роки 8 місяців)

Трудові відносини, оформлення та облік кадрів, маркетинг, прогнозування та керування персоналом, його розподіл на рівні підприємства, розвиток трудового потенціалу найманих працівників, стимулювання праці.

Знання і навички

MS Excel MS Word MS Office Користувач Internet MS PowerPoint MS Outlook Internet Explorer Email Outlook Express MS Access Opera Mozilla Firefox Google Chrome Веб-браузери Express

Знання мов

Англійська — середній

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: