• PRO

Ганна

Головний технолог

Вид зайнятості:
повна
Вік:
47 років
Місто проживання:
Харків
Готовий працювати:
Дистанційно, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Технолог кондитерського виробництва

з 04.2001 по нині (24 роки 4 місяці)
LUKO,Суперлакомка,Конд-Класс,Конфитрейд, Київ (Харчова промисловість)

Освіта

НТУ "ХПІ"

"Технологія жирів та жирозамінників", інженер-хімік-технолог, Харків
Вища, з 1996 по 2001 (5 років)

Знання і навички

  • Здатність до навчання
  • Користувач ПК
  • MS Word
  • MS Excel
  • Користувач Internet
  • Доброзичливість
  • Саморозвиток
  • Користувач 1С
  • Професіоналізм
  • Висока працездатність
  • Дисциплінованість
  • Наполегливість

Додаткова інформація

Місце працевлаштування:
- ТОВ "Комбінат бараночних виробів" - інженер-технолог відділу розробок (продукція під "приват лейбл" – торти та тістечка);
- ТОВ "Суперлакомка" - інженер-технолог, головний технолог (продукція, що випускається підприємством - вафельна цукерка, вафлі, грильяжна цукерка);
- ТОВ "Конд-Клас" - головний технолог (продукція, що випускається підприємством, - кремові вироби (зокрема листкові), печиво, пастило - мармеладні вироби);
- ТОВ "ПКГ "Лісова казка" - головний технолог (продукція, що випускається підприємством, - вафлі, цукерка, пастило - мармеладні вироби);
- ПФ "Топ-Клас" (рід занять організації - харчові інгредієнти провідних європейських і вітчизняних підприємств) - менеджер-технолог;
- ТОВ "Інгімекс" (рід занять організації - харчові інгредієнти "Пуратос") - інженер-технолог;
-ЗАТ "ЗМЖК" (Запорізький масложиркомбінат) –
технолог у відділі головного технолога, інженер-технолог у відділі розвитку.

Досвід роботи та професійні навички:

- розробка і впровадження нових видів продукції, вдосконалення наявних технологій виробництва кондитерських виробів, напівфабрикатів;
- удосконалення діючих рецептур на виробництві;
- пристосування асортименту продукції під актуальні потреби споживачів;
- впровадження нових прогресивних технологій, що дають змогу поліпшити якість виробів і знизити кількість виробничих браків;
- упровадження технологій, що дають змогу використовувати доброякісні браки виробництва;
- підбір і замовлення сировини та допоміжних матеріалів для виробництва відповідно "якість-ціна";
- навчання персоналу та забезпечує виконання працівниками всіх функцій, які передбачені на виробництві;
- документальний та технологічний супровід впровадження у виробництво нових видів продукції (технічних умов, рецептур, технологічних інструкцій, технологічні та калькуляційні карти);
- організація робіт з компановки цехових приміщень, згідно з вимогами санітарних норм і правил для харчового підприємства;
- підтримка безпечного, раціонального та економічно обґрунтованого процесу харчового виробництва ;
- організація робіт із сертифікації продукції, що випускається, і нових видів продукції з елементами системи якості НАССР;
- консультаційна підтримка кондитерів щодо інновацій в галузі харчових інгредієнтів;
- знання Windows, MC Office, 1С 8.

Підвищення кваліфікації: сертифікат по системі якості ISO 22000:20005.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: