Резюме від 18 січня 2022 PRO

Едуард

Юрист, начальник відділу, інспектор служби безпеки

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
32 роки
Місто проживання:
Миколаїв
Готовий працювати:
Дніпро, Запоріжжя, Київ, Львів, Миколаїв, Одеса, Харків

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Заступник командира підрозділу

з 06.2020 по нині (3 роки 11 місяців)
Збройні сили України, Николаев (Охорона, безпека, оборона)

Головний спеціаліст-юрисконсульт відділу бухгалтерського обліку та діловодства

з 03.2019 по 06.2020 (1 рік 3 місяці)
Департамент житлово-комунального господарства та будівництва Запорізької обласної державної адміністрації, Запоріжжя (Державні організації)

Слідчий

з 10.2014 по 12.2018 (4 роки 2 місяці)
Слідчі підрозділи ОВС, ГУНП в Запорізькій області, Запоріжжя (Охорона, безпека, оборона)

Освіта

Національний університет "Юридична академія України імені Ярослава Мудрого"

Факультет підготовки кадрів для міністерства юстиції, правознавство, Харків
Вища, з 2012 по 2013 (9 місяців)

Магістр права

НТУ "ХПІ"

Факультет підготовки офіцерів запасу, Харків
Вища, з 2010 по 2012 (2 роки)

Військове звання - лейтенант

Харківський національний університет внутрішніх справ України

Факультет права та масових комунікацій, правознавство, Харків
Вища, з 2008 по 2012 (3 роки 9 місяців)

Бакалавр права

Додаткова освіта та сертифікати

Курси підвищення кваліфікації "Державна служба"

2020, 2 тижні

Курси підвищення кваліфікації "Запобігання корупції"

2020, 2 тижні

Додаткова інформація

Межлумян Едуард Камоєвич

Дата народження: 14.08.1991
Місце проживання: м. Запоріжжя
Контактний тел.: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
e-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)


Мета:
здобуття посади юриста, керівника, заступника керівника відділу; керівника, заступника керівника, інспектора служби безпеки; керівника, заступника, помічника керівника підприємства (установи, організації)

Досвід роботи:

Ленінський РВ ЗМУ ГУМВС України в Запорізькій області
Посада: дільничний інспектор міліції з жовтня 2014 року до червня 2015
Посада: слідчий слідчого відділу з червня 2015 до листопада 2015 року.

Головне управління Національної поліції у Запорізькій області (слідчі підрозділи – Дніпровський відділ поліції, Заводське відділення поліції, слідче управління ГУНП)
Посада: слідчий з листопада 2015 року по грудень 2018 року (спеціальне звання старший лейтенант поліції). З січня 2017 року слідчий з розслідування злочинів проти життя та здоров’я особи.

Посадові обов’язки:
представництво інтересів органу слідства в судах; проведення досудового розслідування у кримінальних провадженнях в злочинах загально кримінальної спрямованості, в особливо тяжких злочинах (вбивства, зникнення безвісті (ст. 115 КК України); умисне тяжке тілесне ушкодження; умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого (ст. 121 КК України), та інші; проведення слідчих дій (допити, огляди, обшуки, виїмки, пред’явлення для впізнання, слідчі експерименти тощо); складання процесуальних документів, постанов та протоколів слідчих (розшукових) дій; організація проведення оперативними підрозділами поліції оперативно-розшукових дій за окремими дорученнями; контроль за виконанням доручень слідчого; призначення судових експертиз; робота зі зверненнями громадян; взаємодія з органами прокуратури, суду та іншими правоохоронними органами; листування з органами державної влади, місцевого самоврядування, організаціями та підприємствами.

Нагороди: годинник від міністра внутрішніх справ України за сумлінне виконання своїх службових обов'язків та особливі заслуги в боротьбі зі злочинністю.

Департамент житлово-комунального господарства та будівництва Запорізької обласної державної адміністрації
Посада: головний спеціаліст-юрисконсульт відділу бухгалтерського обліку та діловодства з 01.03.2019 по теперішній час

Посадові обов’язки:
Організація правової роботи, спрямованої на правильне застосування, неухильне дотримання та запобігання невиконанню вимог законодавства, інших нормативних актів працівниками департаменту під час виконання покладених на них завдань і функціональних обов'язків; проведення юридичної експертизи проектів нормативно-правових актів та інших документів, підготовлених структурними підрозділами департаменту; проведення правової роботи, пов'язаної з укладенням договорів, участь у їх підготовці та здійсненні заходів, спрямованих на виконання договірних зобов'язань, забезпечення захисту майнових прав і законних інтересів департаменту; розгляд звернень громадян, звернень та запитів народних депутатів України; організація претензійно – позовної роботи, здійснення контролю за її проведенням; організація роботи, спрямованої на упередження корупційних діянь і правопорушень державними службовцями в департаменті та надання облдержадміністрації інформації про стан виконання департаментом Закону України «Про запобігання корупції» та інші.
Під час роботи в установі пройдено курси підвищення кваліфікації для державних службовців та курси з питань запобігання корупції (є відповідні сертифікати).

Освіта:
- в 2013 році закінчив Національний юридичний університет імені Ярослава Мудрого (м. Харків) та здобув диплом магістра за спеціальністю «Правознавство», кваліфікація юрист.
- в 2012 році закінчив Харківський національний університет внутрішніх справ (м. Харків) та здобув диплом бакалавра за спеціальністю «Правознавство».
- в 2012 році закінчив військовий факультет Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут» (м. Харків) з відзнакою за програмою підготовки офіцерів запасу (військове звання молодший лейтенант запасу).

Особисті якості:
висока працездатність, націленість на результат, стресостійкість та комунікабельність, відповідальність і дисциплінованість, порядність.

Додаткова інформація:
впевнений користувач ПК, посвідчення водія категорії «В», не одружений, не маю проблем зі здоров'ям, готовий до переїзду і роз'їзного характеру роботи.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: