Резюме від 10 серпня 2019

Наталия

Юрист, 7 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
43 роки
Місто проживання:
Запоріжжя
Готовий працювати:
Дистанційно, Дніпро, Запоріжжя, Київ, Одеса, Харків

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Освіта

Харьковская НЮАУ им. Ярослава Мудрого (1997-2002), магистратура ДНУ (2006-2008)

Юстиція/Господарсько-правовий; спеціаліст, магістр., Харків
Вища, з 1997 по 2008 (10 років 9 місяців)

Додаткова інформація

Освіта:
•1997 - 2003 – студентка Харківської національної юридичної академії України імені Ярослава Мудрого. Спеціальність – правознавство. Освіта – повна вища. Диплом спеціаліста.
•2005 - 2007 - слухачка магістратури – Факультету післядипломної освіти Дніпропетровського національного університету. Спеціальність – правознавство. Освіта – повна вища. Диплом магістра.
Досвід роботи:
1. 2000р. – січень 2008р. – юристконсульт Вільнянської міської ради Запорізької області (державна служба).
2. 2008 р. - 2010 р. – головний спеціаліст-юрист виконавчого апарату Вільнянської районної ради.
3. 2010 р. - 2011 р. юрист гільдії адвокатів "Каплун і партнери".
4. 2017 р. по теперішній час - головний спеціаліст, ГТУЮ у Запорізькій області.
Досвід роботи за весь період трудової діяльності:
1. Правове забезпечення діяльності органів місцевого самоврядування, розробка проектів НПА органів місцевого самоврядування, претензійно-позовна робота, представництво в суді; підготовка договорів; підготовка позовів, претензій, скарг.
2. Правові напрямки роботи: житлове право, земельне право, сімейне право, цивільне і цивільно процесуальне законодавство, господарське і господарське процесуальне право, трудове право, адміністративне судочинство, деякі аспекти кримінального законодавства.
Договірна діяльність – Складання договорів, контроль за їх виконанням. Розгляд і правовий аналіз цивільно-правових договорів. Перевірка відповідності умов договору інтересам організації. Контроль за своєчасністю внесення змін до умов договорів шляхом підписання додаткової угоди.
Проведення тренінгів і консультацій в організації, моніторинг законодавства, у т.ч. трудового, формування реєстру документів.
Розробка та прийняття участі у створенні внутрішніх нормативних документів підприємства (розпорядження, інструкції, положення), Складання реєстру внутрішніх нормативних документів, внесення змін у правоустановчі документи.
Претензійно-позовна діяльність - Аналіз виконання умов договорів. Підготовка та відправлення претензій боржникам. Підготовка та відправлення копії позовної заяви боржникам. Підготовка та подача позову до суду . Участь у судових засіданнях. Передача наказу та виконавчого листа в ДВС. Оскарження рішення суду. Контроль за виконанням документів у ДВС. Аналіз пред'явлених претензій і подача відповіді на претензію. Ведення та надання (у встановлені строки) звітності по претензійно-позовній роботі.

Особисті якості:
•Творчий підхід до роботи. Надійна, пунктуальна, старанна, відповідальна, працьовита, комунікабельна, дисциплінована, ініціативна, наполеглива, активна, організована, цілеспрямована, відкрита до нових знань та досвіду. Маю здорові амбіції, схильна до роботи в команді.
Спеціальні навички (додаткова кваліфікація):
•Мови: німецька - базова; російська, переклад (усно, письмово).
•впевнений користувач ПК (Word, Excel, Access, Internet – браузери, e-mail, електронні словники, електронні правові бази даних та ін.), знання юридичних програм
•Знання законодавчих програм та робота з законодавчим сервісом ВР, робота з реєстром судових рішень.
•Великий досвід в написанні (складанні) курсових, контрольних, дипломних та магістерських робіт (напрямок – всі галузі права).
Інтереси і захоплення:
•музика, поезя, інтернет, література, театр, сучасне мистецтво.

Побажання до майбутньої роботи:
Робота дистанційно або з частковою зайнятістю за фахом.
Можливо написання курсових, контрольних, магістерських та дипломних робіт з права (з розв’язанням практичних завдань при їх наявності).

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: