• PRO

Євген

Шеф-кухар

Вид зайнятості: повна, неповна
Вік: 46 років
Місто: Київ
Вид зайнятості:
повна, неповна
Вік:
46 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Шеф кухар

з 09.2024 по 09.2025 (1 рік)
“FESTA GRANDE”, Мукачево (Готельно-ресторанний бізнес)

Відкриття закладу з нуля,проектування кухні,підбір обладнання,розробка банкетного,фуршетного,сезонного,пісного,дитячого та меню а-ля карт. Формування розвиток та навчання команди,контроль технології приготування страв норм закладки сировини та санітарних норм,управління якістю продукту та товарними залишками.Проведення інвентарізацій.

Шеф кухар консультант

з 05.2023 по нині (2 роки 7 місяців)
"SUSHKA FOOD"(раціони збалансованого харчування), Черкаси (Готельно-ресторанний бізнес)

Проектна робота в направленні dark kitchen. Вибір локації,підбір необхідного обладнання,розробка меню та написання технологічних карт,підбір та навчання персоналу.Робота з постачальниками,контроль за якістю сировини та рівнемвиробництва продукції.

Шеф кухар

з 12.2022 по 04.2023 (5 місяців)
" PERFECT BELANS" (раціони збалансованого харчування), Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Оптимізація та розвиток підприємства. Покращення ККД підлеглих за рахунок модернізації підприємства,завдяки чому було досягнуто збільшення замовлень вдвічі.

Шеф кухар

з 09.2020 по 02.2022 (1 рік 6 місяців)
Ресторан " Raysky" гостиница "Дом Рабиновича"(европейская кухня), Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

Впровадження банкетного,фуршетного,дитячого,сезонного та меню а ля карт.Формування команди націленоі на результат,робота з постачальниками та інвентаризація. Обслуговування ВІП сегменту на закритих закладах міжнародного класу. Контроль за якістю сировини та виробництвом продукції.

Шеф кухар

з 03.2020 по 09.2020 (7 місяців)
готель"Салют"(європейська ,українська,італійська кухні), Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Полное переформатирование и изминение всех видов меню(банкетное,фуршетное,бизнес ланчи,сезонное,авторское,кофе брейки,конфетенции,шведская линия и а ля карт). Внедрение современных приемов и технологий при приготовлении блюд с учетом сезоннности и себестоимостим продуктов учитывая вкусовые качество и гармоничность соединения как сомого продукта так и цветовой гаммы на тарелке. Успешная работа и выпорлнение поставленных задач(увеличение прибыли на 20%),что сказалось на привлечении и увеличении новых гостей.

Шеф кухар

з 04.2019 по 03.2020 (1 рік)
"BEST FOOD (корисне харчування,detox,зниження ваги,набір ваги і т ін.), Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Розробка та вдале застосування різноманітних направлень по корисному харчуванню спільно з дієтологом Александром Кущем. Впровадження та покращення рівня ККД кухні за рахунок кращої автоматизації процесів та зростання кількості раціонів. Навчання та професійний зріст кухарів,контроль товарних залишків,інвентарізація та виконання санітарних норм.

Шеф кухар

з 04.2018 по 04.2019 (1 рік)
караоке клуб «ГРЭММИ»(европейская,японская кухня), Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Открытие заведения с нуля,оптимизация производства,ведение инвентаризации,разработка банкетного,фуршетного и своевременное обновление сезонного меню.

Шеф кухар

з 04.2017 по 03.2018 (1 рік)
Піца"Овале"(італійська кухня), Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Спільна робота з італійським шеф кухарем Паоло Босонера,організація роботи кухні,навчання команди відповідно до меню закладу. Написання меню,участь в інвентарізації,слідкування за виконнанням санітарних норм,робота з постачальниками,участь у переобліку.Організація та проводження дитячих майстер класів,виїздних обслуговувань...

Шеф кухар

з 10.2015 по 03.2017 (1 рік 6 місяців)
"Вкусно кафе", Українка (италійська,українська,американська кухня), Українка (Київська обл.) (Готельно-ресторанний бізнес)

Робота за контрактом. Планування кухні,підбір обладнання та інвентарю. Розробка меню а-ля карт,банкетного,фуршетного,сезонного.Формування розвиток та навчання команди,робота з постачальниками,проведення інвентарізацій,контроль собівартості блюд,робота з товарними залишками,виконання санітарних норм.

Шеф кухар

з 05.2015 по 09.2015 (5 місяців)
"СІТІ БІЧ" КЛАБ(средземноморська та американська кухня), Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Сезонна робота (літній період,штучний пляж).Організація роботи кухні,підбір і навчання кухарів.Переобліки,робота з постачальниками,контроль за якістю страв та сировини,управління якістю продукту та товарними залишками,збільшення середнього чеку закладу.Організація кейтерингу(виїздне обслуговування)

Бренд шеф

з 01.2013 по 08.2016 (3 роки 8 місяців)
Аквапарк(тов Бунгало) Дрим Таун(итальянская,японская,американская кухня салат бар и линия раздачи), Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Подбор персонала согласно концепции и направлению развития заведения,логистика с поставщиками продукции учитывая сезонность продукта.Соблюдение сроков хранения и товарного соседства продукции,контроль по срокам реализации,инвентаризация,составление технологических карт и своевременное обновление меню,рациональное планирование работы коллектива,контроль качества,оформление блюд.

Шеф кухар

з 11.2011 по 02.2012 (4 місяці)
НСК Олимпийский "Sport&Beer"(американская кухня,паназия,япония), Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

2011-2012 открытие нск олимпийский. Победа в тендере УЕФА по обеспечению питания лиц прибывающих на ЕВРО-2012.Работа в спортивном пабе(300 посадок) плюс стадион.

Шеф-кухар

з 01.2011 по 11.2011 (11 місяців)
"Kafe TEATR", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Відкриття закладу,плануваннякухні,підбір обладладнання.Управління процесами кухні,формування розвиток та навчання команди,управління якістю продукту та товарними залишками,контроль технологіїприготування страв норм закладки сировини та санітарних норм. Робота з постачальниками,контроль товарних запасів,знання та дотримання санітарних норм і правил.

Освіта

ТХГХ,КУТЭП

Технолог приготування їжі, менеджер економіст готельного господарства.., Київ
Вища, з 2002 по 2007 (5 років)

Знання і навички

  • Здатність до навчання
  • Працьовитість
  • Неконфліктність
  • Чесність
  • Комунікабельність

Знання мов

Іспанська — початковий

Додаткова інформація

ВІдкриття закладів з нуля,підбір обладнання,розробка концепції. Забезпечення якості та технології париготування страв,управління роботою кухні,навчання кухарів та контроль їх роботи,контроль відсотка списань та проведення проробок меню. Контроль якості та зберігання продукції,робота з постачальниками,знання та дотримання санітарних норм та особистоі гігієни. Досвід роботи з українською,італійською,середземноморською,європейською,американською кухнями за різними направленнями від пабів та фаст фудів до ресторанів та кафе преміум сегменту.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: