Резюме від 28 квітня 2024 Файл

Артем

Шеф-кухар

Вік:
35 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Криворотенко
Артем
Шеф-кухар
Україна, Київ
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
inst: @artem_zavorotniuk

НАВИЧКИ
● Знання та робота із різними кухнями світу.
● Участь у відкритті ресторану, розробка меню та створення
концепції кухні закладу.
● Знання рецептур та способів приготування різноманітних страв.
● Вміння оформлювати та презентувати страви.
● Навички підбору персоналу та управління колективом.
● Вміння працювати в команді та підтримувати дружню атмосферу в
колективі.

ДОСВІД РОБОТИ
БОЖЕВІЛЬНИЙ resto-bar & PAU WAU resto bar
Бренд-шеф
Україна, Київ
12.2023 - до теперішнього часу
● Розробка та адаптація меню відповідно до концепції та стандартів
якості.
● Управління персоналом кухні, що включає найм, навчання та
мотивацію.
● Взаємодія з іншими відділами закладу (обслуговування, смм) для
досягнення загальних цілей закадів.
● Керування витратами на кухні та оптимізація роботи персоналу для
досягнення ефективності.
● Розвиток і впровадження нових кулінарних концепцій та ідей.
ПрАТ МХП
Су-шеф
Україна, с.Крюківщина
10..2023 - 12.2023
● Участь в розробці нових кулінарних страв.
● Участь в проведенні дегустацій кулінарних страв.
● Відпрацювання сировини та її затвердження.
● Відпрацювання аналогів сировини та їх затвердження.
● Замовлення та списання сировини для відпрацювання нових
кулінарних страв та презентацій продукту.
● Участь у розробці технологічних карт.
● Комунікацію з постачальниками та менеджерами підрозділів
компанії.

БОЖЕВІЛЬНИЙ resto-bar
Шеф-кухар
Україна, Київ
11.2022 – 09.2023
● Розробка та введення меню авторської кухні.
● Вивчення та аналіз попиту споживачів.
● Розробка сезонного, святкового та бенкетного меню.
● Створення калькуляційних та технологічних карт.
● Підбір персоналу та навчання всім робочим процесам.
● Ведення обліку та своєчасне надання внутрішньої документації.
● Підбір та співпраця з постачальниками (вивчення та аналіз
місцевого ринку, налагодження роботи із постачальниками).

SHAH PLOV
Шеф-кухар
Україна, Київ
05.2022 - 11.2022
● Оновлення меню, створення та введення постійного та бенкетного
меню.
● Організація та контроль роботи кухні.
● Підбір та співпраця з постачальниками (вивчення та аналіз
місцевого ринку, налагодження роботи із постачальниками).
● Пошук, підбір та навчання нового персоналу.
● Забезпечення контроля якості продуктів харчування та готових
страв, дотримання товарного сусідства.
Р-Н NOW
Шеф-кухар
Україна, Київ
07.2021 - 02.2022
● Робота з постачальниками продукції, пошук альтернативних
постачальників.
● Планування, організація, управління та контроль всієї діяльності
кухні.
● Дотримання санітарних норм.
● Удосконалення організації виробничого процесу.
● Оновлення меню (сезонне, постійне, та інш.)

КАРІ БАР DELHI DELHI
Старший кухар
Україна, Київ
03.2020 - 06.2021
● Приготування страв згідно тех карт.
● Допомога в розробці нового меню.
● Контроль якості приготування та видачі готових страв.
● Проведення переобліків.

WHISKY CORNER
Пекар-кондитер
Україна, Київ
05.2019 - 03.2020
● Приготування страв згідно технологічних карт, контроль видачі
готових страв.
● Участь в підготовці до проведення гастро вечорів.
● Безпосередня участь у розробках нових страв.

RESTAURACJA POLSKA RÓŻANA
Кухар гарячого процесу
Польша, Варшава
07.2017 - 02.2018
● Приготування страв згідно технологічних карт.
● Прийом та підготовка сировини.
● Безпосередня участь у розробках нових страв.
● Контроль санітарного стану обладнання та інвентарю.

ОСВІТА
Національний авіаційний університет
Економіка та підприємство
Бакалавр, спеціаліст
09.2006 – 06.2011

МОВИ
Українська - рідна.
Польська - розмовна.
Англійська - початкова.
Російська - вільна.

Професійні рекомендації за запитом.

Схожі кандидати

Шеф-кухар, сушеф
Київ, Вінниця

Шеф-повар
25000 грн, Київ, Івано-Франківськ , ще 8 міст

Chef, cook
Київ, Дніпро , ще 3 міста

Шеф-кухар, технолог, консультант (на проєкт)
Київ, Вінниця , ще 8 міст

Су-шеф
35000 грн, Київ

Шеф-кухар (суши, японська кухня)
50000 грн, Київ

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: