Андрій
Бар-менеджер
- Зайнятість:
- Повна зайнятість, неповна зайнятість.
- Вік:
- 29 років
- Місто проживання:
- Івано-Франківськ
- Готовий працювати:
- Буковель, Дистанційно, Івано-Франківськ, Львів, Тернопіль, Ужгород, Чернівці
Контактна інформація
Шукач вказав телефон та ел. пошту.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/5423179
Досвід роботи
Бар-менеджер
з 03.2021 по 04.2021
(1 місяць)
Mist Room, Івано-Франківськ (Готельно-ресторанний бізнес)
instagram: [
*Створення барного меню та коктейльної карти
*Робота з постачальниками та торговими агентами
*Формування цін
*Запровадження методів ведення обліку і статистики бару
*Замовлення устаткування бару та інвентару, правила роботи з ним
*Замовлення посуду, методи подачі
*Набір, навчання та стажування персоналу
*Атестація персоналу бару та офіціантів
Бар-менеджер
з 11.2019 по нині
(4 роки 6 місяців)
Tavel, Буковель (Готельно-ресторанний бізнес)
instagram: [
instagram: [
*Створення команди, робота з персоналом
Набір персоналу
Навчання та стажування
Атестація персоналу бару та офіціантів
Контроль робочого процесу бару, залу
* Організація продажів:
Асортимент бару
Межі розширення товарного асортименту бару
Оптимізація подач напоїв
Мінімізація витрат
Правила складання меню, барних карт
Робота з постачальниками та торговими агентами
Закупка продуктів та необхідної сировини
Збільшення прибутку при зменшенні собівартості
Формування цін
Формування акцій та спеціальних пропозицій
Проведення заходів за участю бару
*Контроль за рухом коштів
Автоматизація робочого процесу
Зняття залишків
Попередження розкрадання на барі
Знижки, списання, пригощення-компліменти
Методи ведення обліку і статистики бару
Консультант
з 04.2019 по 05.2019
(1 місяць)
RESTO Гриль & Вино, Ivano-Frankivsk (Готельно-ресторанний бізнес)
Створення коктейльної карти та безалкогольних напоїв на домашній сировині
Бар-менеджер/консультант
з 01.2019 по 03.2019
(2 місяці)
Park Hotel Fomich Fito-bar, Буковель (Готельно-ресторанний бізнес)
instagram: [
Створення оздоровчих напоїв для фіто-бару (коктейлів на основі
різноманітних видів рослинної клітковини, спіруліни тощо, кисломолочних і фруктових смузі, мілкшейків, лимонадів та чаїв на домашній
сировині)
Бар-менеджер/консультант
з 12.2018 по 02.2019
(2 місяці)
Park Hotel Fomich Lounge bar, Буковель (Готельно-ресторанний бізнес)
instagram: [
Створення коктейльної карти класичного типу, холодних та гарячих
безалкогольних напоїв
Консультант
з 08.2018 по 09.2018
(1 місяць)
Old Baker, Івано-Франківськ (Кав'ярня, пекарня)
Консультація та побудова меню для кавярні, стажування персоналу
Бар-менеджер/консультант
з 06.2018 по 08.2018
(2 місяці)
Хінкальня грузинський ресторан, Івано-Франківськ (Готельно-ресторанний бізнес)
Створення коктейльної карти і безалкогольних напоїв на домашній
сировині
Бар-менеджер
з 06.2018 по 09.2018
(3 місяці)
InSide Lounge IF, Івано-Франківськ (Лаунж-бар)
instagram: [
Побудова барного меню і коктейльної карти з елементами Tiki культури, стажування персоналу, контроль робочого процесу
Бармен, сомельє
з 12.2017 по 03.2019
(1 рік 3 місяці)
Whisky Bar, Буковель (Готельно-ресторанний бізнес)
instagram: [
Робота за стійкою, проведення дегустацій віскі різних типів (солодових, зернових, купажованих)
Старший бармен
з 12.2016 по 12.2017
(1 рік)
Copper head beer workshop, Івано-Франківськ (Ресторан, пивоварня)
instagram: [
Робота за стійкою, стажування персоналу
Освіта
НУ ЛП
Кафедра теплоенергетики, теплових та атомних електричних станцій, Львів
Незакінчена вища, з 2012 по 2015 (2 роки 5 місяців)
Знання і навички
Знання мов
- Англійська — середній
- Російська — вільно
- Українська — вільно
Додаткова інформація
Досвід роботи в барній сфері 6 років в закладах різного типу та напрямку бару. Виконував обовязки від бармена до бар-менеджера та адміністратора.
Для мене в роботі важливими і життєво необхідними пунктами є:
*Дотримання робочого етикету
*Здатність самостійно вирішувати проблеми
*Позитивне мислення
Люблю свою роботу і завжди вкурсі свіжих трендів барної сфери
Схожі кандидати
Бармен
Чернівці
Бариста
Тернопіль
Менеджер з продажу, продавець, бариста
Кривий Ріг, Дистанційно
Бармен
Буковель
Бар-менеджер, керуючий баром
35000 грн, Вінниця, Київ
,
ще 4 міста