Резюме від 15 лютого 2024 PRO

Григорій

Головний спеціаліст, начальник відділу

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
41 рік
Місто:
Черкаси

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Головний спеціаліст

з 11.2005 по нині (18 років 6 місяців)
Управління ПФУ, Управління соціального захисту населення, Черкаси (Державні організації)

Освіта

Черкаський національний університет ім.Б.Хмельницького, Черкаський державний технологічний університет

Магістр з соціально - правової роботи, правник, практичний психолог, керівник з управління проектами та програмами, Черкаси
Вища, з 2000 по 2008 (7 років 9 місяців)

Додаткова інформація

Великий досвід роботи з людьми, нормативно - правовою документацією, впевнений користувач ПК ( MS WORD, MS Excel, Internet, E-Mail ), робота з оргтехнікою , робота з великими об"ємами інформації, вільно володію українською та російською мовами, добрі базові знання англійської. Наявне посвідчення водія категорії "В". Великий досвід роботи з бухгалтерами, керівниками підприємств, установ, організацій з питань відповідно до встановлених повноважень, проведення перевірок документів.
Наполегливий, націлений на результат, вміння самостійно приймати рішення та відповідати за їх наслідки, вміння працювати як в команді так і самостійно, виконувати складні задачі, комунікабельний, креативний, вміння швидко вчитися, постійне самовдосконалення і саморозвиток, вміння ділитися власним досвідом.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: