Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 24 березня 2024 PRO

Ігор

Керівник, фахівець служби безпеки, охорони, тілоохоронець

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
33 роки
Місто проживання:
Львів
Готовий працювати:
Львів, Тернопіль

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Керівник служби безпеки

з 06.2020 по нині (3 роки 10 місяців)
Renmark, Техметал, Львів (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Забезпечення безпеки діяльності компанії. Охорона керівника.Перевірка контрагентів,
забезпечення ефективного процесу з врегулювання простроченої заборгованості. Переговорні процедури з боржниками, виїзні процедури, документообіг, перевірка інформації з реєстрів. Оперативні заходи зі встановлення місцезнаходження. Організація роботи служби, проведення моніторингу і аналізу ефективності організаційно-технічної, інженерного захисту підприємства та комерційної таємниці.
Організація і контроль режиму доступу до відомостей і робіт, що становлять комерційну таємницю підприємства. Організація та контроль за внутрішньооб'єктовим пропускним режимом, дотримання вимог режиму безпеки співробітниками та відвідувачами.
Супровід особливо цінних ресурсів підприємства (грошових, товарно-матеріальних, інформаційних), а також керівних співробітників підприємства в разі загрози їх безпеки. Збір і аналіз інформації по лінії конкурентної розвідки (контрагенти, кадри і т.д.) в рамках чинного законодавства України. Організація і супровід роботи по лінії економічної безпеки підприємства. Виконання доручень керівника Компанії, пов'язані з комерційно-виробничою і господарською діяльністю Компанії в межах своєї компетенції.

Старший інспектор

з 10.2015 по 09.2018 (2 роки 11 місяців)
Шумський районний сектор філії Державної установи "Центр пробації" в Тернопільській області, Шумськ (Забезпечення безпеки суспільства шляхом виправлення засуджених, запобігання вчиненню ними повторних кримінальних правопорушень та забезпечення суду інформацією, що характеризує обвинувачених, з метою прийняття судом рішення про міру їхньої відповідальност)

підготовка досудових доповідей щодо обвинувачених;

здійснення нагляду за засудженими до покарань у виді позбавлення права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю, громадських робіт, виправних робіт, особами, яким покарання у виді обмеження волі або позбавлення волі на певний строк замінено покаранням у виді громадських робіт або виправних робіт, особами, звільненими від відбування покарання з випробуванням, звільненими від відбування покарання вагітними жінками і жінками, які мають дітей віком до трьох років;

виконання певних видів покарань, не пов’язаних з позбавленням волі;

направлення засуджених до обмеження волі для відбування покарання до виправних центрів;

реалізація пробаційних програм стосовно осіб, звільнених від відбування покарання з випробуванням;

проведення соціально-виховної роботи із засудженими;

здійснення заходів з підготовки осіб, які відбувають покарання у виді обмеження волі або позбавлення волі на певний строк, до звільнення;

реалізація інших заходів, спрямованих на виправлення засуджених та запобігання вчиненню ними повторних кримінальних правопорушень.

Оперуповноважений

з 08.2011 по 10.2015 (4 роки 2 місяці)
Збаразька виправна колонія управління державної пенітенціарної служби України в Тернопільській області(63), Збараж (Виконання покарань у виді позбавлення волі)

ЗУ "Про оперативно-розшукову діяльність"
Пошук і фіксація фактичних даних про протиправні діяння окремих осіб та груп, відповідальність за які передбачена Кримінальним кодексом України, а також отримання інформації в інтересах безпеки громадян, суспільства і держави. Робота з негласними працівниками. Попередження та розкриття злочинів. Здійснення перевірок фінансово-господарської діяльності установи. Проведення внутрішніх службових розслідувань;
контроль за збереженням ТМЦ. Проведення службових перевірок, ревізій та інших контрольних заходів,
складання звітних документів за результатами проведених перевірок. Здійснення перевірок несення служби працівниками охорони, відділу нагляду та безпеки.

Освіта

Національна академія внутрішніх справ

Правознавство, юрист, оперативно-розшукова діяльність, Київ
Вища, з 2011 по 2012 (9 місяців)

Чернігівський юридичний коледж Державного департаменту України з питань виконання покарань

Право. Бакалавр права., Чернігів
Незакінчена вища, з 2007 по 2011 (3 роки 11 місяців)

Додаткова освіта та сертифікати

Чернігівський юридичний коледж ДПС УКРАЇНИ

2013, 1 місяць

Білоцерківський центр ПКП ДКВС України

2017, 1 місяць

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Англійська — початковий

Додаткова інформація

Звільнений за власним бажанням у званні капітан. Вислуга 11 років. Проходив військову та бойову підготовку. Наявний дозвіл на зброю.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: