Резюме від 26 червня 2021

Анна

Завідувач виробництва, технолог, 10 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
56 років
Місто:
Хмельницький

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Освіта

Київський торговельно-економічний інститут

Технолгічний, спеціальність - технологія і організація громадського харчування, Київ
Вища, з 1986 по 1991 (4 роки 10 місяців)

спеціальність - технологія і організація громадського харчування;
кваліфікація - інженер-технологг вищої кваліфікації.
НАВИКИ:
Організація виробництва закладів ресторанного господарства; організація
навчально-виховного та навчально-виробничого процесу підготовки майбутніх фахівців закладів ресторанного господарства

Додаткова освіта та сертифікати

автошкола ННЦ ПТО НАПНУ, водій кат В з 2011 р

2010, 4 місяці

Знання і навички

Пользователь Internet MS Excel MS Word Организаторские способности Кулинария Планирование Управленческие навыки Кондитерское дело Логістика Диспетчеризація Впевненість

Знання мов

  • Англійська — початковий
  • Російська — вільно
  • Польська — середній

Додаткова інформація

ДОСВІД РОБОТИ
1983-1991 – кондитер їдальні № 17
1991-1998 – майстер виробничого навчання,
викладач ПТУ № 24;
1999 – 2004 – старший викладач кафедри теорії та методики трудового і професійного навчання ХНУ;
2004 – 2018 робота у сфері професійної та вищої освіти

ОСВІТА
1983-1986 – Хмельницьке ПТУ № 24, професія –
кондитер (4р.);
1986-1991 – Київський торговельно-економічний інститут, спеціальність – технологія і організація громадського харчування; кваліфікація – інженер-технолог громадського харчування;
2018-2019 – стажування у Польщі у закладах ресторанного господарства на посадах кухара та помічника менеджера

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: