Резюме від 10 лютого 2022 PRO

Володимир

Региональный менеджер

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
51 рік
Місто проживання:
Львів
Готовий працювати:
Дистанційно, Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

ФОП

з 04.2019 по нині (5 років 2 місяці)
ПП, Львів (Косультування у сфері оподаткування)

Надання консультацій (одноразових та систематичних, усних та письмових) у сферах оподаткування, аудиту, бухгалтерського обліку та роботи електронного контрольно-кассового апарату суб'єктам господарювання (ФОП та Юр. особам)

ГДПРІ, начальник відділу, начальник ДПІ

з 01.1996 по 04.2019 (23 роки 3 місяці)
Державна податкова служба, Карлівка (Консалтинг, бухгалтерія, аудит)

Забезпечення виконання завдань згідно положення про ДПІ. Забезпечення планово-нормативної бази надходжень до бюджетів усіх рівнів, контроль за виконанням завдань підлеглими працівниками, організація та участь у проведенні, семінарів, круглих столів з суб"єктами господарювання. Доперевірочний аналіз фінансово-господарської діяльності, відповідність нарахованих - сплачених податків СГД. Планування, підготовка, організація та проведення контрольно-перевірочних заходів СГД з питань правильності нарахування, повноти та своєчасності сплати податків, зборів та інших платежів до бюджетів усіх рівнів. Координація роботи підрозділів задіяних до перевірки. Робота по наповненню та веденню баз даних (АРМ "Касові апарати", АРМ "Земля", АРМ "Аудит" АРМ "Податковий блок"..) Реалізація матеріалів перевірок (підготовка та винесення ППР, протоколів), апеляційне та судове супроводження.
Неодноразово нагороджений грамотами та державними преміями.

Заступник голови правління з питань торгівлі

з 01.1993 по 01.1996 (3 роки)
УКООП спілка, Карлівка (Роздрібна торгівля)

Забезпечення безперебійної торгівлі 14 магазинів. Контроль за наповненістю товарами, забезпечення доставки товарів, логістика на власний транспорт, вирішення всіх інших питань пов"язаних з діяльністю торгівельних точок (перевірки, ревізії і т.д.) Робота з персоналом.

Освіта

Полтавський університет економіки та торгівлі

Економіст-організатор, Полтава
Вища, з 1989 по 1993 (4 роки 3 місяці)

Додаткова освіта та сертифікати

НКК ДПА України, "Організація оперативного контролю"

2002, 2 тижні

ДП "Центр професійного навчання" ДРА України, "Соціальні та психологічні аспекти кадрів в ОДПС","Податковий контроль юр. осіб"

2009, 1,5 місяці

ДПА Національний університет ДПС України, "Модернізація податкової служби"

2011, 5 місяців

Центр перепідготовки та підвищення кваліфікації керівних кадрів органів ДПСУ, "Підв. кваліфікації держ. службовців V-VII категор

2012, 1 місяць

Знання і навички

Користувач ПК MS Office MS PowerPoint Бухгалтерський облік Податковий облік Google Аудит Організація командної роботи Податкове законодавство Консультування ФОПів стосовно бух.обліку та оподаткування РРО

Знання мов

  • Англійська — середній
  • Російська — вільно
  • Українська — вільно

Рекомендації

Фещин Я. Р.

Фещин Я. Р.

Директор з маркетингу, Арбореал білдінг

Контактні дані приховані

Додаткова інформація

Пройшов трудовий шлях від інспектора до начальника ДПІ (сектор РРО, відділ податкового аудиту, відділ оподаткування фізичних осіб).
Маю аналітичний склад розуму. Володію високою стресостійкістю. Здатен працювати з великими об'ємами інформації, проводити збір та аналіз даних.
Здатність самостійно приймати рішення.
Вміння вести переговори, працювати в команді.
Є досвід в організації та проведення семінарів для суб'єктів господарювання з питань оподаткування; організація та проведення брифінгів, гарячих ліній.

Особисті якості.
- Стресостійкість
- Цілеспрямованість
- Орієнтованість на результат

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: