Резюме від 22 жовтня 2019

Віталій

Керівник відділу, менеджер з продажу, 13 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
39 років
Місто:
Чернівці

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Начальник відділу

з 11.2017 по 07.2019 (1 рік 8 місяців)
ТОВ "Ашан Україна Гіпермаркет", Чернівці (Роздрібна торгівля)

Обовязки: організація і контроль роботи відділу (ванна кімната, господарські речі для дому, текстиль для дому, столовий посуд, одноразовий посуд, кухонні аксесуари, одяг та взуття чоловічий, жіночий, дитячий, орг. техніка, побутова техніка); дотримання та контроль викладки товарів працівниками відділу згідно стандартів компанії; оформлення замовлень; організація, контроль та аналіз проведених акцій у відділі; робота з товарними запасами; аналіз показників роботи відділу по: товарообігу, доходу, витратам, товарним запасам, кількість чеків, середній чек, кількість проданих штук. Аналіз сильних та слабких сторін відділу, робота над можливостями покращення показників відділу та зменшення загроз які можуть негативно вплинути на показники відділу. Робота з графіками працівників відділу і дотримання норми годин на місяць та загалом на рік. Проведення та заповнення журналів з інструктажами по охороні праці та пожежній безпеці.

Менеджер зі збуту

з 03.2010 по 08.2017 (7 років 5 місяців)
ТОВ " Адвентіс " Гіпермаркет " Караван ", Чернівці (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Обовязки: організація і контроль роботи відділу ( автохімія, автокосметика, автоаксесуари, спорт товари, товари для риболовлі, товари для кемпінгу та барбекю, елементи живлення, елементи освітлення, орг. техніка, побутова техніка, канцтовари, книги, преса, пасхальні товари, новорічні товари,); дотримання та контроль викладки товарів працівниками відділу згідно стандартів компанії; оформлення замовлень; організація, контроль та аналіз проведених акцій у відділі; робота з товарними запасами; аналіз показників роботи відділу по: товарообігу, доходу, витратам, товарним запасам, кількість чеків, середній чек, кількість проданих штук. Аналіз сильних та слабких сторін відділу, робота над можливостями покращення показників відділу та зменшення загроз які можуть негативно вплинути на показники відділу. Робота з графіками працівників відділу і дотримання норми годин на місяць та загалом на рік. Проведення та заповнення журналів з інструктажами по охороні праці та пожежній безпеці.

Освіта

Буковинська державна фінансова академія

Фінансово-економічний факультет, фінанси, Черновцы
Вища, з 2003 по 2006 (2 роки 9 місяців)

Спеціальність " Фінанси " кваліфікація економіста.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: