Резюме від 1 березня 2024 PRO

Лілія

Няня-гувернантка, 40 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
54 роки
Місто проживання:
Львів
Готовий працювати:
Буча, Івано-Франківськ, Ірпінь, Київ, Львів, Ужгород

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Няня, тьютор, дитячий масажист, логопед, вихователь

з 01.2022 по 10.2022 (9 місяців)
Сім'я, Польща, Львів (Освіта, наука)

Мала досвід роботи дитинкою з синдромом Дауна і тому доводилось виконувати багато різних доручень та завдань відносно того, чого потребувала дитина та для її кращого розвитку. Всюди супроводжувала, тож мала можливість збагатити свої знання у темі догляду за сонячними дітками.
Праці вкладається багато, але потім тішить, що є хороший результат.

Няня-гувернантка

з 09.2021 по 11.2021 (2 місяці)
Сім‘я, Львів (Освіта, наука)

Тут також працювала паралельно з іншою сім’єю, оскільки робочий день був неповний. В першій половині дня займалася з дівчинкою 2 роки та хлопчиком 4 роки, поки мама працювала в школі.
Спершу потрібно було погодувати дітей, молодшу дівчинку покласти спати (інколи старший братик відволікав сестру від сну, та я знаходила йому якесь цікаве завдання, тоді ми могли спокійно вкладатись)
З 4х річним хлопчиком ми: читали, ліпили з пластиліну, малювали фарбами, робили аплікації, найбільше любив конструювати та склеювати з картону різні машинки та ракети, а потім, як висохнуть, розмальовувати фарбами.
Коли прокидалась сестричка, йшли їсти та бавитися на вулицю на різні дитячі майданчики. Потім зустрічали маму з роботи)

Няня-гувернантка

з 01.2021 по 02.2022 (1 рік 1 місяць)
Сім‘я, Львів (Освіта, наука)

Паралельно з попередньою сім‘єю працювала на неповний робочий день з дівчинкою віком 4 місяці. Мама годувала грудьми, а я бавилась, возила у візочку на прогулянки, часом носила на руках (дівчинка була дуже непосидюча), співала пісні, читала віршики та забавляла.
Як підросла, то вже і годувала, спочатку з пляшечки, пізніше звичайну здорову їжу, відповідну до віку.
Вчила ходити, багато гуляли, співали пісеньки, що малеча дуже любила, читали книжечки, малювали, бавились м‘ячиками, котили одина одній, підкидали, також бавились у різні розвиваючі ігри.
На вихідні та коли був карантин, то разом з маленькою брала на прогулянки ще двох старших діток.
Разом їздили на різні ігрові майданчики, каруселі.
Старші брали з собою самокати, взимку санки, а молодша переважно була у візочку.

Няня-гувернантка

з 11.2020 по 06.2021 (7 місяців)
Сім‘я, Львів (Освіта, наука)

Сім'я, де я працювала з 02.2019 по 09.2019 повернулась з-за кордону і я знову пішла до них: так як діти вже всі ходили в садок, то моя робота заключають в тому, щоб зранку їх зібрати, завести в садок, далі допомога по дому, ввечері забрати із садка та привести додому. Інколи лишалась на ніч, якщо була на те потреба. Якщо хворіли або в садку був карантин, то працювала цілий день.
Потім вони знову полетіли за кордон.

Няня-гувернантка

з 10.2019 по 10.2020 (1 рік)
Сім‘я, Львів (Освіта, наука)

Працювала з двійнятами, хлопчиком та дівчинкою, віком 1рік і 7 міс. З ними була цілодобово, спали в одній кімнаті, вранці, прокинувшись, робили зарядку, йшли вмиватися, або навпаки ванні процедури, тоді зарядка, далі сніданок.
Привчала зацікавлююючи сідати на горщик. Проводила різні ігри та заняття. Любили гуляти, часом навіть під легеньким дощиком.
Обід та сон. Коли дітки прокидались, то займались ходінням босоніж по різних спеціальних доріжках: з заокругленими шипами, каштанах в торбинках, жолудях, піску, навіть шишках)
Підвечірок, прогулянка, різні розвиваючі ігри, читання книжечок.
Ввечеря, сімейний перегляд телевізора 20 - 30 хв (розвиваючі мультфільми).
Ванні процедури, казочка, або колискові пісеньки.

Няня-гувернантка

з 02.2019 по 09.2019 (7 місяців)
Сім'я, Львів (Освіта, наука)

Догляд за дітьми 3.5 р., 2.5 р., і 6 міс. Зранку збирала старших діток в садок (давала сніданок, але не завжди, інколи не хотіли, це бувало рідко, тоді старалась привести в садок на сніданок, щоб встигли поїсти). Коли вдома їли, то в садок не спішили і заходили по дорозі на гірку, качелі, пісочницю; роздивлялись дерева, кущі, квіти, комах, рослини і вивчали їхні назви, потім поверталась додому і займалась молодшою дитиною (переодягання, годування, прогулянка, при потребі - підмивання, гімнастичні вправи за віком, забавлянки. Зі старшими, коли вдома - різні заняття та ігри, читання книжок на різні тематики. Організовувала лялькові та драматичні вистави з участю дітей, що їм дуже подобалось. Досягли за пів року: закріпили назву кольорів, познайомились з комахами, вивчили багато нових рослин, квітів і дерев, ловили рибку (озеро недалеко) і вивчали назви риб, потім вдома грали в ігри за картинкою "Назви рибку" і навпаки за описом. Закріпили цифри від 0 до 9, почали вивчати букви, спочатку на яку букву починається їхні імена, потім батьків, дідусів і бабусь.

Вихователь

з 02.2002 по 02.2019 (17 років)
Дошкільний заклад №126, Львів (Освіта, наука)

Займалась навчально-виховною діяльністю з дітками від 1.6 і до 5,6 років, здобула 1 категорію педагога.

Вчитель початкових класів

з 08.1992 по 09.1993 (1 рік 1 місяць)
Мокляківська НСШ, Житомир (Освіта, наука)

Вихователь

з 08.1989 по 08.1992 (3 роки)
Ємільчинський дитячий садок №2, Житомирська обл. (Освіта, наука)

Освіта

Львівська політехніка

Управління навчальним закладом, Львів
Вища, з 2012 по 2013 (1 рік)

Дрогобицький університет ім. Ів.Франка

Педагогічна освіта, вч.поч.класів., Дрогобич
Вища, з 2002 по 2004 (1 рік 8 місяців)

Кременецьке педучилище

Дошкільне виховання, Кременець
Середня спеціальна, з 1987 по 1989 (2 роки)

Знання мов

Російська — вільно

Додаткова інформація

Робота з дітьми – моє покликання! Саме тому я обрала цю професію. Ще з підліткового віку я проводила з малечею багато часу. Легко знаходжу спільну мову та підхід до них, і, звісно, отримую задоволення від спілкування! Намагаюсь завжди враховувати бажання та думку дитини. Раджусь з різних приводів, по можливості залучаю їх до прийняття самостійних рішень, коли вони доходять до свідомого віку. Добре відчуваю дітей та їх потреби. Стараюсь стати для них добрим другом, кякому можна довіряти! Завжди забезпечую дитинці безпеку. Велику увагу приділяю тому, щоб дитина була самостійна.
Займаюсь розвиваючими заняттями. Такими, як різноманітні малювання та ліпка, що покращує моторику; аплікації, даю можливість самостійно вирізати ножницями, адже прагну навчити їх правильно користуватись цим предметом, при цьому, звісно, слідкую за їхньою безпекою; вивчаємо букви та цифри, також люблю разом читати. Завжди готова навчитись та навчити новому! Можу підготувати дитинку до школи. Подобається багато часу проводити надворі, знайомити малюків з навколишнім світом в цікавій, ігровій формі, пізнавати природу та взаємодіяти з нею.
Багато років працювала в дитячому садочку, але відрізняюсь своїм типом мислення від типових вихователів, завдяки чому мала хороші взаємовідносини з дітками, але через це доводилось не раз вислуховувати від керівництва...) Саме тому обрала роботу в сімʼях. Я не стандартна няня, вмію бути оригінальною, люблю імпровізувати)
Бували моменти, коли по бажанню дітей вигадувала на ходу казку з улюбленими героями, також не раз вдосконалювала різні ігри, додумуючи умови гри, щоб діткам було веселіше.
Люблю рухатись та залучати малечу в різноманітні рухливі ігри, також танцювати з ними, що покращує почуття ритму!
Вмію поводитись відповідно до прийнятого етикету та етичними нормами кожної сімʼї. Чесна. Прислухаюсь до думок та побажань батьків, завжди рада поділитись досвідом, якщо це потрібно. Добросовісно виконую свої обов'язки, ставлюсь до них з повною відповідальністю. Я акуратна, люблю чистоту, тому не боюсь фізичної активності. Легка на підйом! Не піддаюсь стресу) Можу бути в міру спокійною, але в той же час достатньо енергійною! Принесу в кожен день Вашого скарбу багато щастя та радості!
Сама заміжня, виховала двох доньок (1996 та 1999р.н), з якими зараз у чудових відносинах, без сімейних проблем.
З сім'єю люблю відпочивати на природі, де ночуємо в наметах, ловимо рибу, гріємось на сонечку. Допомагаю мамі у селі по господарству. Люблю тварин, жалію та годую без хатніх котів та собак. Так як діти дорослі і з успіхом будують свої особисті життя, а чоловік достатньо самостійний, то з легкістю можу надати свій час Вам!
Освіта вища педагогічна. Досвід роботи більше 25 років в навчальних закладах, і більш, як 5 років в сім'ях. Маю знання в області педагогіки та дитячої психології. Володію навичками логопеда та практикую їх. Ознайомлена з різними методиками раннього розвитку. З них відзначила для себе методики: Монтессорі, Гленна Домана, Миколая Зайцева, Нікітіних та Вальдорфської. Також вивчала роботи практикуючого дитячого психолога Анни Бикової.

Стану для Вашого Сонечка доброю бабусею, веселим другом та строгим наставником!

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: