Резюме від 1 листопада 2023 PRO

Олександр

Директор, головний інженер, нач. дільниці, керівник проекту, 30 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
30 років
Місто:
Хмельницький

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту, адресу та Instagram.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Головний інженер

з 06.2021 по 03.2022 (9 місяців)
ПП "Мааліт", Хмельницький (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Контроль будівництва, робота з виконавчою документацією та безпосередньо робота по підключенню інженерних комунікацій, робота з кресленням, робота з персоналом та частковий підбір кадрів, пошук та пряма співпраця з фірмами будівельних механізмів, охорона праці.

Головний інженер

з 06.2020 по 11.2020 (5 місяців)
Спорт-Прогрес, Хмельницкий (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Контроль та організація будівельних робіт, робота з кошторисною документацією, складання та дотримання планів виконання робіт, контроль та дотримання норм охорони праці.

Директор виробництва

з 08.2019 по 03.2020 (7 місяців)
ПП "Гідромікс", Чернівці (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Контроль та дотримання планів виробництва, безпосередня робота з колективом та роздача щоденних нарядів на робочий день відповідно до планів та завдань підприємства. Контроль виконуваних робіт. Щільна робота з відділом продажів і коригування планів і завдань відповідно до спеціальних замовлень і потреб на ринку.

Майстер дільниці

з 11.2016 по 02.2018 (1 рік 3 місяці)
"Нікопрогресбуд", Кривий Ріг (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Управління персоналом, робота з виконавчою документацією, робота з кресленням, контроль виробництва, робота з нарядно-допускною системою, охорона праці.

Освіта

Криворізький національний університет

Промислове та цивільне будівництво, Кривий Ріг
Вища, з 2012 по 2016 (4 роки)

Денне навчання, староста, налагоджена робота з викладачами, жодного разу не пропускав заняття, на червоний диплом не претендував, але вчився добре, отримував стипендію, навчився бути комунікабельним і знаходити рішення у будь-яких критичних ситуаціях, і найголовніше навчився вчитись і придбав навички, які знадобляться мені на все життя.

Гірничий фаховий коледж Криворізького національного університету

Промислове та цивільне будівництво, Кривий Ріг
Середня спеціальна, з 2008 по 2012 (4 роки)

На базі коледжу я поглиблив та закріпив знання, які отримав в процесі вивчення теоретичних дисциплін, практичні навички, ознайомлювався безпосередньо в установах, організаціях, на підприємствах з виробничим процесом, відпрацьовував вміння і навички з робітничої професії та спеціальності. Відокремив ньюанси робочих процесів на власній праці та помилках.

Знання і навички

Користувач ПК Користувач Internet Робота з оргтехнікою Управління персоналом Робота з принтером Читання креслень Використання основ будівельної справи та техніки безпеки

Знання мов

  • Англійська — середній
  • Українська — вільно
  • Російська — вільно

Додаткова інформація

Власник будівельної фірми ТОВ" Капітал-Строй." з гарною ліцензією та дозволами на роботи ( В разі зацікавленості на сумісну співпрацю надам документи для перегляду за попередньою домовленістю).
Наразі шукаю роботу не просто для закриття своїх фінансових потреб, але й для розвитку як особистість, вважаю,що потрібно вміти робити все і не бояться нових досягнень. Є електроавтомобіль та 10 років досвіду водіння, готовий працювати на службовому авто.
Я закінчив будівельний технікум та інститут, щоліта та всі будівельні практики працював на будівельному майданчику, виконував особисто оздоблювальні роботи, загальнобудівельні, покрівельні, працював з підвісними стелями, проходив усі етапи будівництва: від приватних котеджів так і до багатоповерхівок та промислових об’єктів. Досвід роботи в будівельній сфері більше 12 років!
Працював на великих підприємствах, працював на кількох об'єктах одразу. Маю чітке розуміння правильності ведення робіт, розподілу обов'язків та розумію, що таке посадові інструкції, дотримання та гідне виконання своїх обов'язків, найголовніша моя вимога, це виконання чітко поставлених завдань. За весь свій досвід роботи можу сказати, що на скільки класними і досвідченими ми б не були, як би ми не прагнули бути кращими і сильнішими, які цілі, амбіції та принципи нами не керувалися б, без правильної організації робіт усієї ділянки, колективу чи підприємства загальна оцінка та загальна картина не завжди буде кращою.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: