Резюме від 9 березня 2023 PRO

Михайло

Суші-шеф, старший сушист, 25 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
32 роки
Місто проживання:
Луцьк
Готовий працювати:
Вінниця, Дистанційно, Івано-Франківськ, Інші країни, Луцьк, Львів, Одеса, Рівне

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та Instagram.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Бренд - Шеф

з 11.2019 по нині (4 роки 6 місяців)
Мережа закладів харчування, Луцьк (Готельно-ресторанний бізнес)

- приготування страв з меню;
- організація роботи на процесі (напрямок суші);
- формування графіків роботи працівників;
- введення в меню нових страв;
- перевірка та контроль усіх етапів роботи сушистів;
- ведення внутрішньої звітності (калькуляційні карти, накладні);
- тренінги та навчання персоналу;
- проведення майстер-класів;
- реагування на скарги гостей та оперативне вирішення проблемних ситуацій;
- контроль та дотримання правил охорони праці та санітарних норм;
- підбір персоналу.

Суші-шеф

з 04.2017 по 09.2019 (2 роки 5 місяців)
Мережа ресторанів «Базилік», Луцьк (Ресторанний бізнес, сфера обслуговування)

- приготування страв з меню;
- організація роботи на процесі (напрямок суші);
- формування графіків роботи працівників;
- введення в меню нових страв;
- перевірка та контроль усіх етапів роботи сушистів;
- ведення внутрішньої звітності (калькуляційні карти, накладні);
- тренінги та навчання персоналу;
- проведення майстер-класів;
- реагування на скарги гостей та оперативне вирішення проблемних ситуацій;
- контроль та дотримання правил охорони праці та санітарних норм;
- підбір персоналу.

Старший зміни (процес суші)

з 02.2013 по 04.2017 (4 роки 2 місяці)
Мережа ресторанів «Базилік», Луцьк (Ресторанний бізнес, сфера обслуговування)

- приготування страв з меню;
- організація роботи в зміні;
- контроль за дотриманням графіків роботи працівників;
- проведення щотижневої та щомісячної інвентаризацій;
- дотримання санітарних та технологічних норм зберігання продуктів;
- дотримання часових стандартів видачі страв;
- підтримка чистоти на робочому місці.

Сушист

з 10.2012 по 02.2013 (4 місяці)
Мережа ресторанів «Базилік», Луцьк (Ресторанний бізнес, сфера обслуговування)

- приготування страв з меню;
- дотримання часових стандартів видачі страв;
- підтримка чистоти на робочому місці.

Кухар

з 02.2011 по 09.2012 (1 рік 7 місяців)
Ресторація «БРАМА», Луцьк (Ресторанний бізнес, сфера обслуговування)

- приготування страв з меню (гарячий процес);
- дотримання часових стандартів видачі страв;
- підтримка чистоти на робочому місці.

Кухар-сушист

з 07.2009 по 01.2011 (1 рік 6 місяців)
Ресторан «Грабінскі», Луцьк (Ресторанний бізнес, сфера обслуговування)

- приготування страв з меню (суші);
- дотримання часових стандартів видачі страв;
- підтримка чистоти на робочому місці.

Освіта

Луцьке ВПУ №9

Кухар, кондитер, Луцьк
Середня спеціальна, з 2006 по 2009 (2 роки 9 місяців)

Додаткова інформація

Мета:
Розвиток, здобуття нового досвіду, вдосконалення навичок.


Вміння та навики:
•Розробка меню, навчання персоналу, організація робочого місця.
•Хороший управлінський досвід та досвід роботи на процесі.
•Впевнений користувач ПК.
•Підбір персоналу.


Додаткова інформація:
•Відповідальність, чесність, професіоналізм, жага до нових знань, повна віддача справі якою займаюся.
•Проходив навчання з підбору персоналу.
•Цікавлюсь Азіатською кухнею, при можливості відвідую майстер класи.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Шеф-повар, су-шеф, старший смены
Одеса

Бренд-шеф, шеф-кухар
60000 грн, Вінниця, Дніпро , ще 4 міста

Су-шеф, шеф-повар, администратор
20000 грн, Київ, Бровари, Дистанційно

Суші-шеф
Інші країни

Шеф-повар, Су-шеф, старшиий смены
35000 грн, Одеса

Cу-шеф, старший зміни
18000 грн, Одеса

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: