Резюме від 26 квітня 2024 PRO

Віталій

Юрисконсульт

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
45 років
Місто:
Івано-Франківськ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

юрисконсульт

з 11.2018 по 09.2019 (10 місяців)
ТДВ "Івано-Франківський хлібокомбінат", Івано-Франківськ (виробництво, торгівля)

Повний юридичний супровід господарської діяльності, розробка стратегії захисту. Забезпечення безпеки: службові розслідування правопорушень (крадіжок, недостач); притягнення винних до відповідальності та відшкодування матеріальних збитків.
Досудовий аналіз справ на предмет визначення судової перспективи і способів захисту прав та інтересів клієнта.
Представництво інтересів при веденні переговорів з метою врегулювання спору.
Претензійно-позовна діяльність.
Представництво інтересів в судах загальної юрисдикції, господарських та адміністративних судах всіх інстанцій. Супровід справ в порядку виконавчого провадження.
Складення позовних заяв, відзивів, заперечень, пояснень, клопотань, заяв, вимог, звернень.
Оскарження судових ухвал і рішень у справах (оформлення та подання апеляційних та касаційних скарг).
Оптова та роздрібна торгівля.
Представлення та захист інтересів у державних органах і органах місцевого самоврядування, правоохоронних органах, органах Антимонопольного комітету України та його територіальних відділеннях.
Розгляд справ про адміністративні правопорушення.
Розробка, складання та аналіз договорів, в т.ч. ліцензійних договорів. Юридичний супровід комплексних проектів купівлі/продажу нерухомого майна.
Реєстрації юр.осіб, змін до установчих документів.

Досвід за час трудової діяльності: в галузях цивільного; господарського; адміністративного; житлового; сімейного; трудового; корпоративного; кримінального права; права інтелектуальної власності, а також правовідносини у сфері страхування та страхових виплатах при ДТП; ліцензування, патентування і дозвільна документація в торгівельній діяльності підакцизними товарами. Безпека підприємницької діяльності: внутрішній аудит і моніторинг господарської діяльності, внутрішні службові розслідування, оформлення матеріалів перевірок, направлення матеріалів справ до правоохоронних органів, юридичний супровід та контроль справ кримінальних правопорушень на стадії досудового розслідування, судовий супровід, виконання рішень по відшкодуванню завданих збитків.

Освіта

Міжнародний науково-технічний університет, м. Київ.

Правознавство, Київ
Вища, з 2006 по 2008 (1 рік 9 місяців)

Додаткова освіта та сертифікати

Професійна незалежна адвокатська діяльність.

З кінця 2008 року

Знання мов

Англійська — початковий

Додаткова інформація

Трудова діяльність:
1. З 22.05.2003р. по 30.09.2005р. - Дочірнє підприємство «Загвіздянський кахельний» – (виробництво) робота за сумісництвом. Посада: юрисконсульт.
2. З 01.10.2005р. по 01.07.2008р. - Відкрите акціонерне товариство «Будівельні матеріали» - (виробництво) основне місце роботи. Посада: юрисконсульт.
3. З 11.09.2006р. по 14.02.2007р. - Житлово-експлуатаційна організація № 6 – (послуги) робота за сумісництвом. Посада: юрисконсульт.
4. З 17.07.2008р. по 06.01.2016р. - Товариство з обмеженою відповідальністю «Галичина-Табак» - (торгівля алкогольними напоями) основне місце роботи. Посада: заступник Генерального директора з правових питань з виконанням обов’язків по безпеці товариства.
5. З 15.05.2016р. по травень 2017р. - Публічне акціонерне товариство «Будівельні матеріали» - (виробництво) основне місце роботи. Посада: юрисконсульт.
6. З травня 2017р. по 19.10.2018р. – ТОВ «Франко-Пак». Посада юрисконсульт.
7. З 09.11.2018р. по 02.09.2019р. – ТДВ «Івано-Франківський хлібокомбінат». Посада юрисконсульт
8. З кінця 2008 року – професійна незалежна адвокатська діяльність.

Професійні навики: Досвідчений користувач: MS Office (Word), робота з Internet (MS Explorer, Opera,) і е-mail. Наявність: закордонного паспорта, водійського посвідчення категорії В, легковий автомобіль.

Ділові якості: Комунікабельність, стресостійкість, наполегливість, цілеспрямованість, відповідальність, порядність, ефективність, принциповість, прагнення до самореалізації; здібність до логічних операцій в умовах дефіциту часу; високі вимоги до результатів своєї діяльності; самостійність у прийнятті рішень; наполегливість у досягненні мети, можливість працювати понаднормово.

Мови: Українська – рідна, російська – вільно, англійська – початковий рівень.

Схожі кандидати

Вчитель історії, правознавства, громадянської освіти та географії
Івано-Франківськ, Болехів , ще 3 міста

Юрисконсульт
20000 грн, Івано-Франківськ

Юрист
15000 грн, Івано-Франківськ

Помічник юриста
Івано-Франківськ

Помічник адвоката, юрист
12000 грн, Івано-Франківськ, Львів

Юрист, адвокат
Івано-Франківськ, Київ , ще 4 міста

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: