Резюме від 16 лютого 2008

Евгений

Управління персоналом

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
65 років
Місто:
Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

ПАРХОМЕНКО Євген Миколайович,
проживаю у м. Львів-Винники,
вулиця Кільцева 9, кв. 57,
домашній телефон : 296-22-27
мобільний телефон : [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
e-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

1959 року народження. Громадянин України.
Освіта повна вища, гуманітарна.
З серпня 2005 року військовий пенсіонер.
За час військової служби, а саме з листопада 1977 року по серпень 2005 року, набув значного досвіду роботи по вихованню та навчанню всіх категорій військовослужбовців, робітників та службовців.
Остання посада, яку обіймав з червня 1995 року по серпень 2005 року, – заступник начальника відділення – начальник групи кадрового забезпечення військової частини А2627.
Згідно своїх професійних обов’язків займався підбором, вивченням, оформленням та зарахуванням на військову службу військовослужбовців, а також прийняттям на роботу робітників та службовців.
Розробляв і подавав до вищестоящих органів пропозиції щодо вдосконалення шта-ту військовослужбовців та штатного розкладу для робітників і службовців.
Особисто відповідав за ведення штату особового складу та штатного розкладу ро-бітників і службовців з загальною кількістю понад 600 чоловік.
Готував проекти приказів з кадрових питань (прийняття на військову службу, роботу; зарахування до списків, виключення зі списків частини; надання форми допуску до роботи з державною таємницею; встановлення, позбавлення додаткових надбавок до окладів грошового забезпечення, нагородження, позбавлення грошової винагороди за підсумками служби, роботи, встановлення посадових окладів грошового забезпечення, надання всіх видів відпусток військовослужбовцям, робітникам і службовцям, та інше).
З листопада 1977 року по серпень 1979 року проходив строкову військову службу.
У серпні 1979 року поступив до Галіцінського вищого прикордонного училища яке закінчив у червні 1983 року.
З червня 1983 року по червень 1995 року обіймав посади пов’язані з керівництвом, навчанням та вихованням особового складу.
Вільно володію українською та російською мовами. На комп’ютері працюю на рівні впевненого користувача.
Одружений, маю двох дітей.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами