Ольга
Сомельє, 15 000 грн
- Зайнятість:
- Повна зайнятість, неповна зайнятість.
- Вік:
- 26 років
- Місто проживання:
- Івано-Франківськ
- Готовий працювати:
- Дистанційно, Івано-Франківськ
Контактна інформація
Шукач вказав телефон , ел. пошту, адресу та Facebook.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/5736103/
Досвід роботи
Сомельє
з 09.2019 по нині
(5 років)
Vinoteka, Івано-Франківськ (Готельно-ресторанний бізнес)
1. Стабільні високі продажі вина.
2. Регулярне проведення дегустацій та винних ігор.
3. Навчання персоналу (офіціанти, хостес, адміністратори).
4. Створення винної крамнички.
5. Якісний товарообіг найбільшого винного асортименту в Івано-Франківську.
6. Перша карта натурального вина в Івано-Франківську.
Сомельє
з 09.2018 по 02.2019
(5 місяців)
36по, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
Оптимізація робочих процесів, стабілізація фудкосту, грамотна реалізація залишків, регулярне проведення тренінгів для персоналу з метою збільшення продажів, створення програми мотивації.
Сомельє
з 10.2017 по 09.2018
(11 місяців)
Corassini grill&wine, Івано-Франківськ (Готельно-ресторанний бізнес)
Створення маржинальної винної карти, збільшення реалізації на 70%, стабілізація фудкосту, щомісячне проведення тренінгів для персоналу.
Наразі дана винна карта - фіналіст премії "Соль" 2019.
Освіта
Пну ім.Василя Стефаника
Філологія, російська мова та література, Івано-Франківськ
Вища, з 2014 по 2019 (4 роки 9 місяців)
Коли не напрягалась і отримала диплом.
Толку від диплому немає, він є.
Знання і навички
- MS Excel
- MS Word
Знання мов
- Англійська — середній
- Російська — вільно
- Українська — вільно
Додаткова інформація
Мої плюси як працівника:
- проводила власні курси "WineSpiritCourse" для сегменту HoReCa
- відповідальне ставлення до роботи
- постійний інтерес в саморозвитку у сфері де я на даний момент працюю (відвідала десятки тренінгів по винах та ресторанному сегменту).
- занадто комунікабельна іноді (але воно і на краще?)
- високий рівень стресостійкості
- дуже швидко навчаюся
- якщо загораюся проектом, то віддаюся йому на 110%
- моя винна карта для Corassini Grill&Wine в фіналі премії "Соль".
Мінуси :
- не голосую за постійну рутинну роботу, люблю чергування задач
Схожі кандидати
-
Сомельє
Івано-Франківськ, Київ , ще 4 міста -
Сомелье
18000 грн, Запоріжжя, Дистанційно -
Сомельє
Рівне, Дистанційно