Резюме від 30 травня 2024 PRO

Денис

Кухар, 35 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
36 років
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Інші країни

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Кухар - пастайоло

з 03.2024 по нині (3 місяці)
Vino e Cucina, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування страв по технологічним карткам, контроль чистоти на процесі, контроль якості виготовленої продукції.

Кулеметник

з 05.2022 по 01.2024 (1 рік 8 місяців)
ЗСУ, Запоріжжя (Охорона, безпека)

Виявлення та знищення ворога.
Звільнення України від рашиської окупації.

Кахар - гарячого процесу

з 01.2022 по 03.2022 (2 місяці)
Театр Палас, Біла Церква (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготовление блюд Итальянской и Азиатской кухни. Приготовление мясных/рыбных п/ф . Составление заявок на необходимые продукты, полуфабрикаты и сырье. Соблюдение сроков и условий хранения продуктов.

Повар - уневерсал

з 07.2021 по 01.2022 (6 місяців)
BEER HOuSE Restoran, Таллин, Эстония (Гостинично-ресторанный бизнес)

Приготовление блюд по меню, подготовка к выдаче, подготовка процесса к работе, заготовки на процесс.
Также в обязанности входит составление ежедневных закупок и инвентаризации/переучеты по кухне. Уборка своего места работы, списание и приход продукции.

WOK-повар, повар горячего процесса

з 03.2021 по 07.2021 (4 місяці)
MAnAMI, Каунас, Литва (Готельно-ресторанний бізнес)

Работа на открытом процессе станции WOK. Приготовление блюд из риса и лапшы в стиле- "Стир фрай". Приготовление горячих блюд азиатской кухни. Соблюдение норм закладки продуктов и выхода блюд согласно нормативно-технологическим картам. Так же контроль качества продуктов и входящего сырья, занятия отпуском блюд.

Кухар

з 09.2020 по 04.2021 (7 місяців)
Сiмейнний Кухар, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Професійне приготування страв різних кухонь та дієтичних блюд, складання меню та списку продуктів, закупка продуктів, контроль якості і термін споживання продуктів, сервіровка стола та подача блюд, прибирання робочої поверхні кухні.

Старший-повар

з 05.2020 по 09.2020 (4 місяці)
Пян-се Бар, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Дотримання санітарно-гігієнічних норм.
Редагування та написання технологічних карт при приготуванні страв.
Складання заяв закупiвлi продуктiв.
Організація команди на кухні.
Слідкування за процесом приготування і якістю страв.
Контроль термінів і умови зберігання продуктів.

Кухар - гарячого процесу

з 01.2020 по 06.2020 (5 місяців)
СтейкХаус, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Заготовка страв згiдно тех.карт.
Приготуваня та видача страв згiдно меню.

Кухар, универсал

з 04.2019 по 11.2019 (7 місяців)
Mack Bar-B-Que, Таллiн, Эстония (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготуваня страв згiдно меню

Кухар - гарячого процесу.

з 11.2018 по 04.2019 (5 місяців)
Pesto Cafe, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

приготуваня та видача страв згiдно меню

Освіта

ВПУ33

Кухар, Київ
Середня спеціальна, з 2018 по 2019 (6 місяців)

БНАУ

Екологiï, Біла Церква
Вища, з 2006 по 2011 (4 роки 8 місяців)

Знання мов

  • Польська — просунутий
  • Українська — вільно
  • Англійська — початковий

Рекомендації

Elina Virro

Elina Virro

General Manager, Mack Bar-B-Que

Контактні дані приховані

Схожі кандидати

Кухар, домогосподарка
Інші країни

Повар
60000 грн, Інші країни

Кухар
Інші країни

Повар
Інші країни

Шеф-повар
80000 грн, Інші країни

Повар, старший смены, шеф-повар
25000 грн, Інші країни, Дніпро , ще 6 міст

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: