Резюме від 18 березня 2024 PRO

Евгеній

Су-шеф

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
46 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Кухар на мангалі

з 02.2022 по 09.2023 (1 рік 7 місяців)
Ой, мамо!, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Сиророб, обробка риби

з 04.2021 по 11.2021 (7 місяців)
Епіцентр К, Київ (Роздрібна торгівля)

Кухар на теппані

з 11.2020 по 02.2021 (3 місяці)
Чорноморка, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф-кухар

з 06.2020 по 11.2020 (5 місяців)
Dr.Meat, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Запуск підприємства, розробка концепсії, меню та ін.

Кухар-універсал

з 11.2019 по 03.2020 (4 місяці)
"Суаре", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Су-шеф м'ясного цеху

з 08.2011 по 09.2019 (8 років 1 місяць)
"Солом'янська броварня", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф-повар

з 08.2010 по 08.2011 (1 рік)
"Пальмира", Київ (Гостинично-ресторанный бизнес)

Шеф-кухар

з 10.2009 по 08.2010 (10 місяців)
"Куба Хаус", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф-кухар

з 04.2008 по 10.2009 (1 рік 6 місяців)
"Война и мир", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф-кухар

з 04.2006 по 04.2008 (2 роки)
"Львівська брама", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Повар м'ясного цеху

з 04.2005 по 04.2006 (1 рік)
"Авеню", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Повар гарячого процесу

з 03.2003 по 04.2005 (2 роки 1 місяць)
"Міраж-парк", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Повар холодного процесу

з 03.2002 по 03.2003 (1 рік)
"Ницца", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Освіта

Укрсоюзсервис

Кухар V р., Київ
Середня спеціальна, з 2002 по 2002 (менш ніж 1 рік)

Повышение квалификации.

ПТУ №3

Кухар, Київ
Середня спеціальна, з 1994 по 1997 (3 роки)

Додаткова інформація

Досвід роботи в ресторанах м. Києва - 23 роки.
Професійні якості:
Планування організаційних питань в роботі,
складання технологічних та калькуляційних карт,
розробка меню для різних міроприємств та заходів (банкети, фуршети, комплексі обіди та ін.)
организація виробничого процесу, за необхідності - робота на любому процесі.
Охайність, відповідальність, стресостійкість, високий ккд,
вміння працювати в колективі.
Про себе: освіта середньо-спеціальна, одружений, діти - 1 дитина, проживання (реєстрація) Солом'янський р-н.
Дзвонити з 8-00 до 23-00.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: