Резюме від 1 січня 2020

Анастасія

Викладач англійської та польської, перекладач

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
26 років
Місто проживання:
Рівне
Готовий працювати:
Дистанційно, Рівне

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Знання і навички

MS Office Windows memoQ Memsource

Додаткова інформація

Резюме
МАМЧУР АНАСТАСІЯ СЕРГІЇВНА
Викладач англійської, польської та французької мов; Репетитор; Перекладач
Дата народження: 08.08.1997 (22 роки)
Місто проживання: м. Рівне, Рівненський район, Україна
Громадянство: Українка
Бажана посада: онлайн-викладач англійської мови
Володіння мовами: англійська мова (Proficiency C2), французька (B2), польська (B2)
Освіта:
2003-2014 – Навчально-виховний комплекс “Великоомелянська школа-гімназія” (філологічний клас: українська та англійська мова поглиблено);
2010-2014 – Курси англійської мови “Всесвіт” (додаткове поглиблене вивчення англійської та польської мов).
2014-2018 – Бакалаврат Національного університету “Острозька академія” (м.Острог, Рівненська область). Факультет романо-германських мов, спеціальність: англійська, французька філологія;
2018-2019 – Магістерум Національного університету “Острозька академія” (м.Острог, Рівненська область). Факультет романо-германських мов, спеціальність: англійська, французька філологія;
Під час навчання у школі, брала участь в олімпіадах з англійської мови та займала призові місця. Також, неодноразово, брала участь у різноманітних місцевих та всеукраїнських мовних конкурсах, де також займала призові місця.
У 2013 році успішно склала іспит Pearson Test of English (PTE) та у 2014 році отримала сертифікат, що підтверджував рівень B2.
У 2018 році успішно склала іспит CAE на рівень C1+
2017-2018 – працювала перекладачем у перекладацькій агенції Lingua Park на базі Національного університету “Острозька академія”.
Під час студентства, була членом студентської ради і виконувала обов’язки заступника студдекана факультета романо-германських мов. Більше того, маючи неабияке завзяття до викладання, у 2017-2018 роках викладала англійську мову для студентів рівня B1-B2. А з початку 2019 року викладаю англійську мову для студентів рівнів С1-С2 денної форми навчання та французьку мову для студентів рівнів А1-B2.
Досвід роботи:
2015-досі – Репетитор англійської, польської мов. (Скайп/вживу)
2018-досі – Репетитор французької мови. (Скайп/вживу)
Осінь 2016 – Організатор та викладач у мовному клубі з французької мови “Bonjour”.
Весна 2017 – Викладач у дитячій мовній школі “Up&Up” на базі Національного університету “Острозька академія”.
Червень 2017- Серпень 2017 – Інструктор та викладач англійської мови в англомовному дитячому таборі AmES Camp (м.Львів та Закарпатська область)
Червень 2018 – Серпень 2018 - Інструктор та викладач англійської мови в англомовному дитячому таборі AmES Camp (Україна та Болгарія).
Вересень 2017- Вересень 2019 – Викладач англійської та польської мов у Першій мовній школі (м. Нетішин).
Березень 2019 – Грудень 2019 – викладач англійської та французької мов на факультеті романо-германьских мов Національного університету “Острозька академія”.
На даний час, я продовжую займатися репетиторською діяльністю (скайп/вживу) з англійської, французької та польської мов. Також з мінімальним навантаженням викладаю у Національному університеті “Острозька академія” на факультеті романо-германських мов.
Додаткові навички: вміння користуватися комп’ютером, MS Office,Skype та іншими месенджерами. Маю знання та навички у підготовці методів та програм для викладання іноземних мов для студентів. Володію достатніми знаннями для якісного, чіткого та ненудного викладання англійської. Маю досвід роботи з різними віковими категоріями (5-60) та рівнями (з 0 до C2).
Шкідливі звички: немає
Особисті якості: освічена, відповідальна, комунікабельна, креативна, амбітна, зацікавлена у пізнанні нового, відкрита, щира, дружелюбна, позитивна.
Очікування від роботи: Від цієї роботи я очікую приємних знайомств, професійного зростання, цікавих занять та завзятих студентів.







Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: