Резюме від 9 квітня 2024 PRO

Ірина

Технолог харчової промисловості

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
26 років
Місто:
Тернопіль

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Заступник начальника ВТЛ

з 07.2020 по нині (3 роки 10 місяців)
Філія АТ ДПЗКУ "Тернопільський КХП", Тернопіль (Надання послуг із приймання, зберігання і відвантаження зерна та продуктів його переробки)

Освіта

ТНТУ ім. І. Пулюя

ФМТ, харчові технології, Тернопіль
Вища, з 2014 по 2019 (5 років 3 місяці)

Спеціалізація орієнтована на: отримання глибоких теоретичних знань та практичних навичок у технологіях виробництва різноманітних молочних продуктів – питного молока, кисломолочних напоїв, сметани, морозива, твердих, м’яких та кисломолочних сирів, молочних консервів, вершкового масла, продуктів функціонального та спеціального призначення зі збалансованим складом, а також способів і методів визначення якості та безпечності молочних продуктів, принципів дії технологічного обладнання, систем автоматизації і комп’ютеризації виробничих процесів молочної промисловості, вміння розроблення нормативно-технологічної документації.

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Англійська — середній

Додаткова інформація

Швидко навчаюся, відповідальна та цілеспрямована, привітна, уважна до деталей, комунікабельна, пунктуальна, неконфліктна.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: