Резюме від 18 квітня 2020

Юлия

Провідний фахівець з дозвільної документації для ритейлу (бізнес), 17 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
40 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

РЕЗЮМЕ

Демчук Юлії Миколаївни
Дата народження:
Сімейний стан: незаміжня
Телефон:
Електронна адреса: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Досвід роботи:

З грудня 2005 р. по березень 2008р. працювала на посаді головного спеціаліста служби у справах дітей Монастирищенської районної державної адміністрації Черкаської області.
З квітня 2008р. по листопад 2008р. працювала на посаді завідувача сектором з питань опіки і піклування при службі у справах дітей Монастирищенської районної державної адміністрації Черкаської області.
З листопада 2008 р. по лютий 2009 р. працювала в ТОВ „РУШ” магазин „Єва” на посаді інспектора з інвентаризації 2 категорії.
З жовтня 2010р. по березень 2011р. працювала на посаді провідного спеціаліста відділу обліку за надходження коштів від орендної плати Регіонального відділення Фонду державного майна України по м. Києву.
З квітня 2011р. по лютий 2013р. працювала на посаді головного спеціаліста відділу обліку за надходження коштів від орендної плати Регіонального відділення Фонду державного майна України по м. Києву.
З березень 2013р. по травень 2013р. працювала на посаді головного спеціаліста відділу укладення договорів оренди нерухомого державного майна Регіонального відділення Фонду державного майна України по м. Києву.
З червня 2013р. по листопад 2015р. працювала на посаді заступника начальника відділу укладення договорів оренди нерухомого державного майна Регіонального відділення Фонду державного майна України по м. Києву.
З грудня 2015р. по грудень 2017 року у зв’язку із реорганізацією Регіонального відділення Фонду державного майна України по м. Києву працювала на посаді головного спеціаліста відділу укладення договорів оренди державного майна.
З січня 2018р. по серпень 2018 р. працювала на посаді завідувача сектору Відділу управління майном Національного авіаційного університету.
З листопада 2018р. по лютий 2019 р. працювала на посаді інженера 1 категорії відділу укладення та супроводження договорів оренди, нежилих будинків Філії – Головного управління по м. Києву та Київській області АТ «Ощадбанк».
З лютого 2019 по вересень 2019 працювала на посаді фахівця по роботі з персоналом Державного підприємства «Управління справами Фонду державного майна України».
З вересня 2019р. по 06.12.2019 працювала в Комунальному підприємстві «Київжитлоспецексплуатація» на посаді інспектора 1 категорії відділу контролю експлуатації нежилих будинків та виконання договорів оренди.

Освіта:
2000-2005 р. - Уманський державний педагогічний університет ім. Павла Тичини за спеціальністю „Фінанси” та здобула кваліфікацію економіст.

2009-2010 р. – Черкаський національний університет імені Б.Хмельницького, магістратура і отримала повну вищу освіту за спеціальністю „Педагогіка вищої школи” та здобула кваліфікацію викладача університетів та вищих навчальних закладів.

Додаткова інформація:
Вільно володію українською і російською мовами. Працюю на персональному комп’ютері. Знання (Word, Excel, Internet Explorer).

Особисті характеристики: компетентність, цілеспрямованість, відповідальність, комунікабельність, наполеглива у досягненні потрібних результатів.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами