Резюме від 20 лютого 2020 PRO

Наталія

Креативний менеджер

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
39 років
Місто проживання:
Буча
Готовий працювати:
Дистанційно, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Голова профспілки

з 06.2013 по нині (10 років 11 місяців)
Профспілка Офісу великих платників податків ДПС, Київ (Громадські організації)

За час роботи на посаді голови профспілкової організації Офісу великих платників податків мною було організовано понад 50 колективних заходів для співробітників та їх дітей, налагоджено роботу профспілки (включаючи шість регіональних підрозділів).
У нашому колективі ми відзначали і державні свята, і просто цікаві події. Моїми завданнями були:
- придумати тему заходу, продумати його «механіку» (Що робимо? Як робимо? Який має бути результат?);
- організувати закупівлю реквізиту та інших необхідних матеріалів (в т.ч. призів переможцям конкурсної частини заходу);
- написати сценарій заходу і «роздати» співробітникам ролі-завдання;
- знайти підрядників для виконання музичного або ін. супроводження заходу, проконтролювати проведення заходу;
- укомплектувати пакети первинних документів (договори, рахунки, видаткові накладні та акти виконаних робіт), якими супроводжувались закупівлі для заходу;
- зробити фото-звіт про проведений захід, висвітлити його на корпоративній сторінці у ФБ.

Серед найуспішніших заходів, які були мною придумані та організовані вважаю:
1)День вдячності (було організовано захід з елементами лотереї, під час якого кожен з 500 співробітників міг висловити подяку трьом своїм колегам за допомогою спеціальних конвертів, в яких могли міститися «подарунки». Додатково було організовано розсилку красивих паперових листів-подяк з підписом керівника Офісу родинам співробітників. Цей елемент викликав багато позитивних емоцій.)
2)День Святого Валентина (Квест з обіймами. Певна кількість співробітників знали кодові слова-паролі, які вони повідомляли тому, хто їх по-дружньому обійняв та привітав зі святом. Перемагали ті, хто в числі перших зібрав усі слова-паролі. Ми вручали цікаві призи і атмосфера у Офісі була надзвичайно дружня).
3)Святкування 8 Березня «Квест у великому місті» (за допомогою загадок було зашифровано 6 місць у центральній частині Києва. Учасницям потрібно було відгадати загадки, дістатися місця, там обрати із кошика запитання, правильно на нього відповісти і отримати одну з шістьох частин пазлу. Із зібраним пазлом потрібно було якнайшвидше дістатися Офісу. Переможницям було вручено призи. Усім решта учасниць – заохочувальні пам’ятні сувеніри. Усі були у захваті!)
*загадки, маршрути, призи, реєстрацію учасниць, друк матеріалів для квесту в цьому заході я здійснювала/придумувала самостійно. Допомога колег-чоловіків знадобилася на точках, загаданих по маршруту і під час закупівлі призів.

За роки роботи на посаді голови профспілки я здобула багато корисних контактів підрядників та постачальників. Маю інформацію щодо якості послуг певної кількості туристичних та івент-агенств, декораторів, флористів, фотографів, перевізників та ін.

Освіта

КНЕУ ім.В.Гетьмана

Фінансово-економічний факультет, Київ
Вища, з 2002 по 2007 (4 роки 9 місяців)

Знання і навички

MS Office Email Ведення соціальних мереж Google Docs Розробка плакатів Canva Google Планування Telegram Viber Ведення звітності Проведення презентацій PicsArt WhatsApp Crello Приват24 Створення буклетів Вміння організовувати роботу Володіння комп'ютерною та оргтехнікою Написання та редагування текстів Створення презентацій та інших візуальних матеріалів Пошук інформації, контрагентів, постачальників, підрядників Наповнення контентом сторінок у соціальних мережах Переклад текстів з російської на українську та навпаки Вміння організовувати (заходи, події)

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Англійська — середній

Додаткова інформація

Не маю шкідливих звичок (не палю, не вживаю алкоголь).
Маю водійське посвідчення категорії В та біометричний закордонний паспорт.
Хоббі – посткросінг, книги.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати