Наталия
Заведующий производством (общепит), 15 000 грн
- Зайнятість:
- Повна зайнятість, неповна зайнятість.
- Вік:
- 44 роки
- Місто:
- Київ
Контактна інформація
Шукач вказав телефон та ел. пошту.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/5961152
Додаткова інформація
Р Е З Ю М Е
П.І.Б. Білоконь Наталія Володимирівна
Вік 40 років.
Професія: менеджер - економіст ресторанного бізнесу.
Тел. моб. [
Email: [
Проживаю в Києві на Борщагівці, прописка Київська.
Мета:
Отримання посади завідувача виробництвом підприємства громадського харчування їдальні, кафе.
Останні 15 років працювала в НУХТ (Національний університет харчових технологій) на посаді завідувач виробництвом.
Ключова інформація:
Досвід управління підприємствами громадського харчування.
Професійний, досвідчений керівник виробництва, з орієнтацією на отримання максимальних прибутків компанією.
Глибоке знання технологій виробництва страв. Організація і контроль якості продукції, що випускається, складання меню, дотримання санітарних норм і правил, управління і підбір персоналу, ведення документації, організація банкетів, фуршетів, брейк кави. Останні 1,5 року займалася аюрведичним харчуванням.
Зараз - шукаю пропозиції в закладах громадського харчування, на посаду завідувач виробництвом.
Характер урівноважений, пунктуальна, креативна, до роботи ставлюся з усією відповідальністю.
Шукаю роботу в Києві на повний або позмінний (можливий і ненормований) робочий день на посаду завідувач виробництвом підприємства громадського харчування. Місцезнаходження - бажано правий берег Києва або недалеко від метро.
Схожі кандидати
Директор виробництва, зав. виробництвом, цехом
Київ, Біла Церква
Керівник виробництва (цех, ділянка)
Київ
Начальник зміни, цеху, зав. виробництвом, заступник директора
Київ, Дніпро
,
ще 8 міст
Зав. виробництвом харчового підприємства
Київ, Івано-Франківськ
,
ще 6 міст
Шеф-повар, заведующий производством, начальник цеха
45000 грн, Київ, Ізмаїл, Шостка